Gelir gelmez mi 2 reytinglik bir rakip oh mis.Aynen ama Kanal D'nin işine gelir yani![]()
Gelir gelmez mi 2 reytinglik bir rakip oh mis.Aynen ama Kanal D'nin işine gelir yani![]()
O benim fikrimdi bu senin fikrindir saygı duymam duyman lazım tabi.Bu dizi Benim Adım Gültepe'den bin kat daha güzel ve daha kaliteli 😉
bence tam tersiBu dizi Benim Adım Gültepe'den bin kat daha güzel ve daha kaliteli 😉
Oyuncuların reytingleri ilk bölüm için geçerli bence.olmadı olmaz neyi zorluyolar anlamış değiliz kıvanç kariyerini acayip zedeledi bu işle hemen bitirilmesi gerekirken hala
kıvanç ın reytingi olmadığı resmen kanıtlanmıştır artık bana göre
bence tam tersi![]()
söylediklerin doğru ama dizinin reklamı öyle bi yapıldı ki kıvanç yerine ben olsam bende 10 reyting aldırırdımOyuncuların reytingleri ilk bölüm için geçerli bence.
Kıvanç değil dünyaca ünlü başka birisi olsun senaryo olmadıktan sonra 0 çeker. Sonuçta kimse oyuncuların hatrına dizi seyretmez. Seyredenler de vardır illa ama çok küçük bir kitle.
Mesela Kiraz Mevsimi dizisinde öyle efsane diyebileceğimiz bir tek oyuncu bile yok ama dizi patladı. İlk bölüm reytingi düşüktü.
Kurt Seyit ve Şura 10 reytingle başladı ama şu an hüsran.
Kenan da seviliyor ama Karadayı çoğuna göre tökezliyor bu yüzden 6 reytinge düştü 12 reyting alan dizi. Ezel de zamanında 4`e düşmüştü.
Yani esas olan senaryo bence.
Ben en çok Karadayıyı sevdim ama gereksiz uzattılar.söylediklerin doğru ama dizinin reklamı öyle bi yapıldı ki kıvanç yerine ben olsam bende 10 reyting aldırırdım
senaryo olmadan hiçbişey olmaz ama bu adamın tek başına başrol olduğu hiçbi dizi yüksek reyting almıyo
kenan ın her dizisi patlamıştır karadayı diğer dizilerinin çok gerisinde kalır o bile yüksek oranlar aldı
kesinlikle ayrıca fenada gitmiyor bakıcaz artık ne olup ne biticekKaldıki dizi en az 39 bölüm sürecek PT2'de oranlarıyla idare eder 39 bölüm![]()