Kurt Seyit ve Şura İstanbul Bitiyor!

olmadı olmaz neyi zorluyolar anlamış değiliz kıvanç kariyerini acayip zedeledi bu işle hemen bitirilmesi gerekirken hala
kıvanç ın reytingi olmadığı resmen kanıtlanmıştır artık bana göre :)

Bu dizi Benim Adım Gültepe'den bin kat daha güzel ve daha kaliteli 😉
bence tam tersi :D

olmadı olmaz neyi zorluyolar anlamış değiliz kıvanç kariyerini acayip zedeledi bu işle hemen bitirilmesi gerekirken hala

Oyuncuların reytingleri ilk bölüm için geçerli bence.

Kıvanç değil dünyaca ünlü başka birisi olsun senaryo olmadıktan sonra 0 çeker. Sonuçta kimse oyuncuların hatrına dizi seyretmez. Seyredenler de vardır illa ama çok küçük bir kitle.

Mesela Kiraz Mevsimi dizisinde öyle efsane diyebileceğimiz bir tek oyuncu bile yok ama dizi patladı. İlk bölüm reytingi düşüktü.

Kurt Seyit ve Şura 10 reytingle başladı ama şu an hüsran.

Kenan da seviliyor ama Karadayı çoğuna göre tökezliyor bu yüzden 6 reytinge düştü 12 reyting alan dizi. Ezel de zamanında 4`e düşmüştü. :)

Yani esas olan senaryo bence.

Oyuncuların reytingleri ilk bölüm için geçerli bence.

Kıvanç değil dünyaca ünlü başka birisi olsun senaryo olmadıktan sonra 0 çeker. Sonuçta kimse oyuncuların hatrına dizi seyretmez. Seyredenler de vardır illa ama çok küçük bir kitle.

Mesela Kiraz Mevsimi dizisinde öyle efsane diyebileceğimiz bir tek oyuncu bile yok ama dizi patladı. İlk bölüm reytingi düşüktü.

Kurt Seyit ve Şura 10 reytingle başladı ama şu an hüsran.

Kenan da seviliyor ama Karadayı çoğuna göre tökezliyor bu yüzden 6 reytinge düştü 12 reyting alan dizi. Ezel de zamanında 4`e düşmüştü. :)

Yani esas olan senaryo bence.
söylediklerin doğru ama dizinin reklamı öyle bi yapıldı ki kıvanç yerine ben olsam bende 10 reyting aldırırdım :D
senaryo olmadan hiçbişey olmaz ama bu adamın tek başına başrol olduğu hiçbi dizi yüksek reyting almıyo
kenan ın her dizisi patlamıştır karadayı diğer dizilerinin çok gerisinde kalır o bile yüksek oranlar aldı

söylediklerin doğru ama dizinin reklamı öyle bi yapıldı ki kıvanç yerine ben olsam bende 10 reyting aldırırdım :D
senaryo olmadan hiçbişey olmaz ama bu adamın tek başına başrol olduğu hiçbi dizi yüksek reyting almıyo
kenan ın her dizisi patlamıştır karadayı diğer dizilerinin çok gerisinde kalır o bile yüksek oranlar aldı
Ben en çok Karadayıyı sevdim ama gereksiz uzattılar. :D

Bence tüm dizilerden daha güzel. :)

kurt seyit ilk sezonunda biticekti zaten star yayından kaldırmak istemişti ama kıvanç dizimi bitirirseniz sizinle çalışmam diye tepki verince sezon finalina kadar gitmişti dizi kıvancın ısrarıyla geldi 2.sezona ayrıca nuri alço dizinin bu yıl bititceğini açıklamıştı 1,5 sezonluk bir anlaşma varmış kaçıncı bölümde biticek bilemem ama bu sezon kesin olarak biticek kurt seyit 🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy