Kurt Seyit ve Şura İstanbul Bitiyor!

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
Star TV'de ekranlara gelen başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen gibi isimlerin paylaştığı kanalın iddialı dizilerinden Kurt Seyit ve Şura İstanbul bitiyor. Güneş gazetesinin haberine göre iddialı dizi düşük reytinglerden dolayı 13 bölüm sonra ekranlara veda edecek.

Haberin doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum. Yeni sezon 1 haftadır başladı bu kadar çabuk karar vermiş olamazlar.

Haberin doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum. Yeni sezon 1 haftadır başladı bu kadar çabuk karar vermiş olamazlar.
Kesinlikle reytingler düşük dahi olsa bitmesi ilk haftadan verilmez ,ayrıca starın diğer dizisi daha düşük önce aşktan kaçılmaz bitmeli 🙂 kaldıki bu dizi yurt dışına ihraç ediliyor

13 bölüm sürmesi bile hata

Kesinlikle reytingler düşük dahi olsa bitmesi ilk haftadan verilmez ,ayrıca starın diğer dizisi daha düşük önce aşktan kaçılmaz bitmeli 🙂 kaldıki bu dizi yurt dışına ihraç ediliyor
O dizi daha yeni başladı belkide yükselir.KSVŞ zaten yurtdışı satışlarına göre 13 bölüm sonra bitecek.

Kaldıki dizi en az 39 bölüm sürecek PT2'de oranlarıyla idare eder 39 bölüm :)

bencede yalan haber zaten Gunes gazetesinin haberlerinin cogu yalan)

Ben devam etmesini isterdim

Devam edemeyecegi belliydi. Fahriye Evcene yazik oldu

Bu saatten sonra yükselmeyeceği aşikar. Benim Adım Gültepe gibi bir dizi bile yükselemiyorsa bu dizi imkansız.

Yurtdışında 2'ye 3'e bölünüp yayınlanıyor zaten. Gayet de 13 bölüm sonra ite kaka biter diye düşünüyorum.39 bölüm çok zor geliyo bana.Star 23.30'a falan itelerse belki..

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy