'Kurt Seyit ve Şura' Önümüzdeki Hafta Yok!

bu diziyi yazanlar dracula adlı yabancı diziden çok etkilenmişler galiba draculanında 1.bölümü
balo sahneleriyle geçmişti bir ara dracula izliyorum sandım seyitin ilk bölümünü izlerken dracula gibide kısa zamanda yayından kalkabilir gibi görünüyor 🙂🙂🙂
sonu benzemesin :F ayrıca ikisi de 1910 larda avrupada geçiyor normaldir benzerlikler :F

:Astar işi biliyor hacılar maçı yayınlayacak ki küçük ağa iyice düşsün ve sonra kurt seyit yayınlansın ve ab de zirveyi alsın totalde ise iyice artsın benim canım starım:bhr::bhr::bhr:

sonu benzemesin :F ayrıca ikisi de 1910 larda avrupada geçiyor normaldir benzerlikler :F
ama çok aşırı durgun bir dizi olmuş türkiyede en saçma sapan dizileri bile izlerken en azından azıcıkta olsa keyif alabiliyorduk ama bens eyit gibi bir diiyi türkiyede ilk defa görüyorum bukadar durgun bukadar sıkıcı bir dizi türkiyede daha önce yapılmamıstır zaten yönetmenide rusların zevkine göre ayarladığını söylüyor :F:F yanlış yerde yayın yapıyor bunlar :kiki::kiki:

:Astar işi biliyor hacılar maçı yayınlayacak ki küçük ağa iyice düşsün ve sonra kurt seyit yayınlansın ve ab de zirveyi alsın totalde ise iyice artsın benim canım starım:bhr::bhr::bhr:
Kurt Seyit unutulur bence maçtan sonra. :kiki: Zirve mirve hayal. :D

kurt seyite şimdiden geçmiş olsun bu dizi tutmadı aradan sonra iyice düşer :kiki:

maç zaten çok önemli gerisi boş reyting anlamında da bu dizinin 4 katı reyting alır zaten

Ya.Kivanc tam senlik ama :A Hem Ilkerden daha genc .
kıvanc malesef ağır rolleri kaldıramıyor askeri veya kabadayı rolleri eksinlikle kıcanva göre değil kıvancın hassas kırılgan bir görüntüsü var örneğin tarık akan filimlerini örnek verebilirim otür dizilerde çapkın rolleri falan yapabilir mesala tarık akanın bir dizisi kıvanca uyarlansa dizi reytinglerde zirvede yer alır her hafta :Z:Z

eğer ki bu işi kanald yapmış olsa demediğin kalmazdı pes artık sana:D bence kanald de bir hafta çalıkuşunu yayınlamamalı ve onun yerine küçük ağayı özetle yayınlamalı KSŞ düşünce tekrar çalıkuşunun yayınlar bu sayede çalıkuşunda bitmez 😉 :A:F @*YıldırıM*

Son düzenleme:
Bence aksine dizi için iyi gelişme. Belki bu 1 haftalık aranın ardından seyirci bu sıkıcılığı unutur da tekrar şans verir diziye. Gerçi bize yaşattıkları tramva unutulacak cinsten de değil ya. :F