'Kurt Seyit ve Şura' Önümüzdeki Hafta Yok!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
8grsMaDcRr79y6Y4IsYdzCau.jpg

Baş rollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisi önümüzdeki hafta yok.

21.45'te yayınlanacak olan 'Galatasaray - Chelsea Şampiyonlar Ligi 2. Tur Rövanş Maçı' nedeniyle dizi yayına bir hafta ara verecek.

Maçın öncesinde ise ilk 2 bölümün kolajının yayınlanması bekleniyor.

Kurt Seyit ve Şura yeni bölümüyle 25 Mart 2014 salı günü 20.00'da Star TV'de.​

Perşembe başlasa böyle sorunları olmazdı. :):) Galatasarayıma başarılar dilerim çok önemli maç olacak ya şimdiden yerimde duramıyorum. :D Küçük Ağa yine aynı saatinde başlarsa düşmez pek. :D

2.bölüm reytingleri dahada düşmüş totelde bukadar emeğe yazık oldu kaçak daha fazla reyting alıyor :Z:Z:Z

bu diziyi yazanlar dracula adlı yabancı diziden çok etkilenmişler galiba draculanında 1.bölümü
balo sahneleriyle geçmişti bir ara dracula izliyorum sandım seyitin ilk bölümünü izlerken dracula gibide kısa zamanda yayından kalkabilir gibi görünüyor 🙂🙂🙂

STARRRRRR MADEM ARA VERCEKTIN 3. BÖLUMDEN O ZAMAN NEDEN BASLATTIN LO.NEDEN PERSEMBE DEGILDE SALIIII :bağır:

bu diziyi yazanlar dracula adlı yabancı diziden çok etkilenmişler galiba draculanında 1.bölümü
balo sahneleriyle geçmişti bir ara dracula izliyorum sandım seyitin ilk bölümünü izlerken dracula gibide kısa zamanda yayından kalkabilir gibi görünüyor 🙂🙂🙂
Hani sen Kivanc hayraniydin ?