kara para aşkla ilgili haberlerin bıçak gibi kesilmesi,feryal gülmanın boşanma davasıylada ilgisi varmış.Bu dizinin basrolleri belli en azindan. Kara Para Aşk'in yanroller belli olmuş bu nasil bir cast çalışması anlamak mumkun degil 🙄 Merak edip sorunca da azarlar gibi aciklama yapiyor Ay Yapım![]()
Hayda olaya bakkara para aşkla ilgili haberlerin bıçak gibi kesilmesi,feryal gülmanın boşanma davasıylada ilgisi varmış.
şöyle feryal gülman evi kara para aşk için ay yapıma kiralıyor,feryal hanımın kocası kemal bey nafaka davasından bu parayı düşmek için kira parasının peşine düşmüş.ancak ay yapımla feryal hanımın arsında gizlilik sözleşmesi olduğu için
kemal beyin bu miktarı öğrenmesi zormuş.
mahkeme safhasında şimdilik konuşulmuyor ama dizi feryal hanımın yalısında çekilecek,anlaşma yapılmış.Hayda olaya bakCasttan sonra mekanda da sorun çıktı desene... Peki ne olacak şimdi? Feryal Gülman'ın yalısında çekim olamayacak mı?
Yalıda çekilirse güzel olur hazır ikna etmişlerken. Merak ettim şu meşhur yalıyı. Çekimler ne zamana başlayacak kimbilir...mahkeme safhasında şimdilik konuşulmuyor ama dizi feryal hanımın yalısında çekilecek,anlaşma yapılmış.
bende bir tek kuzey güneyini seyrettim hayranlığım bir kat daha arttıKıvanç'ın bir tek Aşk-ı Memnu'sunu tamamen izledim başarılar.![]()
![]()
Kuzey'inde ilk sezonunu izlemiştim beni pek etkilemedi ama iyi diziyidi.bende bir tek kuzey güneyini seyrettim hayranlığım bir kat daha arttı
benim çok hoşuma gitmiştiKuzey'inde ilk sezonunu izlemiştim beni pek etkilemedi ama iyi diziyidi.![]()
![]()
Muhteşem Yüzyıl varken ona alışamazdım zatenn.benim çok hoşuma gitmişti
zevkler renkler tartışılmazMuhteşem Yüzyıl varken ona alışamazdım zatenn.![]()
![]()