Kız esas js.... Grubundan ve ortaklarından reklam alamazsa 11 bölüme biterSizin iyiliğiniz için yapıyorlardır zira o teklifi kaçırırsanız çok pişman olursunuz.![]()
Kız esas js.... Grubundan ve ortaklarından reklam alamazsa 11 bölüme biterSizin iyiliğiniz için yapıyorlardır zira o teklifi kaçırırsanız çok pişman olursunuz.![]()
Bir gün foruma girdiğinde adının üstünde çizgi görmek istemiyorsan paşa paşa kabul edeceksiniz.Kız esas js.... Grubundan ve ortaklarından reklam alamazsa 11 bölüme biter![]()
Kız ben sadece g faturayı onaylıyorum : çalışıp çalışmama kararını başkası veriyorBir gün foruma girdiğinde adının üstünde çizgi görmek istemiyorsan paşa paşa kabul edeceksiniz.![]()
![]()
Artık nasıl ikna edeceksen ettirmelerini sağla.Kız ben sadece g faturayı onaylıyorum : çalışıp çalışmama kararını başkası veriyor![]()
Faturaları farklı nedenlerle reddedebilirim 3 ay reddedip oyalasam yeterli zaten reklam da bulamıyorlarArtık nasıl ikna edeceksen ettirmelerini sağla.![]()
![]()
Reddedersen sana da bay bay diyeceğiz.Faturaları farklı nedenlerle reddedebilirim 3 ay reddedip oyalasam yeterli zaten reklam da bulamıyorlar![]()
Bugün Mucize Doktor, haftaya Kadın, seni çatlatacak reytingleri alırlar umarım
Şampiyon 4 alır inş o hak ediyor reytingleriBugün Mucize Doktor, haftaya Kadın, seni çatlatacak reytingleri alırlar umarım![]()
Zor alırŞampiyon 4 alır inş o hak ediyor reytingleri![]()
3 4 arasıda kalsa yeter ikinci sezonaZor alırŞampiyon nakavt olacak
Benim Adım Melek kadar olamadı
![]()
Ne ikinci sezonu be Ocak'a kadar sürerse şükret3 4 arasıda kalsa yeter ikinci sezona![]()
![]()
![]()
3 Üstü görürsün yarın reytingleriNe ikinci sezonu be Ocak'a kadar sürerse şükretBiter yakında
![]()
2'ye düşer inşallah Kuzgun gibi3 Üstü görürsün yarın reytingleri![]()
![]()
![]()
4 e çıkması lazım oradan doktora yetişecez daha2'ye düşer inşallah Kuzgun gibi![]()
Hadi yat uyu artık canım sen, rüyanda görürsün belki bunu4 e çıkması lazım oradan doktora yetişecez daha![]()
![]()
![]()
Şarkıları bitirdim zaten yatarım birazdanHadi yat uyu artık canım sen, rüyanda görürsün belki bunu![]()
Tuhaf bir hafta olacak gibiŞarkıları bitirdim zaten yatarım birazdan![]()