'Kurşun' Final Yapıyor! | FOX

Tanıtımlarını ve haberlerini görüyordum aklımda sadece Kurşun olarak kalmış o dizi. O kadar çok dizi var ki artık başka isim bulamadılar, dizi mezarlığından başka bir dizinin ismini olduğu gibi almışlar diye düşündüm bir an :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Tanıtımlarını ve haberlerini görüyordum aklımda sadece Kurşun olarak kalmış o dizi. O kadar çok dizi var ki artık başka isim bulamadılar, dizi mezarlığından başka bir dizinin ismini olduğu gibi almışlar diye düşündüm bir an :A

Yakında o evreye de geçilir zaten, bir noktaya kadar yeni yeni isimlerle dizi yapılabilir neticede. :A O yüzden haklısın. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yakında o evreye de geçilir zaten, bir noktaya kadar yeni yeni isimlerle dizi yapılabilir neticede. :A O yüzden haklısın. :A

Bu arada sahne efsaneymiş bugünkü üzücü mağlubiyetten sonra iyi geldi o baş döndüren doygun yumruklar :A

Önceki mesajlarımda da belirtmiştim final yakındır diye. Şaşırtıcı bir haber olmadı benim için. Açık konuşmam gerekirse final olmasına sevindim, Burçin ve Engin ikilisini hiç beğenmemiştim. Gönül ister ki Burçin ve İlker’li Poyraz Karayel tadında bir dizi görelim. Hatta yeniden başlasa hiç de fena olmaz.

5 sezonluk Diriliş başarısının ardından Engin Altan için başarısız bir iş oldu. Keşke Kuruluş'a geçseydi bir süreliğine. Dizide zaten henüz öldürülmemişti. :)