Kupon Dünyası!

bizde çok toplardık belli bir miktar toplayınca sertifika gibi birşey almaya giderdim hep tv almıştık tüplü olandan bir çok aldık da tam olarak hatırlamıyorum şuan

Harika nostalji oldu emeğine sağlık kardeşim :)

Kupon ile bir çok ansiklopedi seti almıştık, sözlükler, falan ama en fazla şeyi bazı gazetelerin promosyon adı altında verdikleri zaman almıştım özellikle bir çok kitap hafta sonu sabahın yedisinde uyanıp bayiliğe giderdim bu şekilde tabak, bardak bir sürü ıvır zıvır da almıştım :A

Emeğine sağlık @The_Erinch eskilere götüren nostaljik konun için teşekkürler :love1:

Ana sayfada başlığı görünce İddaa kuponu konusu sandım :F:F

Emeklerine sağlık @The_Erinch abi, ilgi ve keyifle baktım :) 90'ları çocuk olarak da olsa yaşayabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum :bhr:

Vay be ne duygulandım bir bilseniz..

Dedem zamanında böyle kuponlar toplayıp bisiklet kazanmıṣtı. Belki 30 yıllık bisiklet kullanılmıyor ama hala duruyor. Tabi Temel Britannica kitaplarını da unutmamak gerek. Uzun yıllar odamda durdular.

Eyvallah güzel konu @The_Erinch
------

Arada bir tahmin yapıyorum ama pek kazandığım söylenemez. Baya oldu oynamayalı. Sanırım en son @12.Adam ile oynadık. Ben öyle büyük oynamam, riski sevmem. Cimrilikten değil. :A

Bizler için lüxtü o zamanlar, gazeteye verilecek parayla başka ihtiyaçlar gözetilirdi. Gazete kuponlarıyla bir şeyler alamadık ama bebe bisküvilerinin içinden çıkan pembe cam kaselerden takım yapmıştık, onlarda depremde kırıldı elimizde iki tane kaldı yalnızca.

Güzel konu her zaman ki gibi, ellerine sağlık. :Z @The_Erinch
Geçmişte sıkışmamak, takılmamak lazım ama geçmişide unutmamak lazım..
İlginize teşekkür ederim 🌸🌸🌸

O dönem bizim eve her gün mutlaka gazete girerdi. Kupon biriktirmesekte gazete alma alışkanlığı yıllarca sürdü.

Ansiklopedi setleri, alkatel cep telefonu, arçelik tüplü televizyon kupon biriktirerek aldığımızı hatırladığım şeyler. O dönemin beyaz eşyaları ve küçük ev aletleri oldukça dayanıklıydı. Yine kuponla roadstar müzik seti almıştık. Nerdeyse 30 senelik olmasına rağmen hala çalışıyor 😄😄

• Harika
Reactions: The_Erinch

Bu alana bir cevap yazın...