Kumarbaz 2. Bölüm YENİ

Bu bölüme kaç puan veriyorsunuz?

• 1

Oy: 1 7.7%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 1 7.7%
  • 4

Oy: 7 53.8%
  • 5

Oy: 4 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
Ozan aslında haklı olabilir.Beğenmiyordur belki 1 veriyordur hepsine.Benim dedemde hiç bir diziyi sevmez mesela:):):)

işin çıkar amaçlı mı? bak anlamıyorsunuz bu ceza bir tek bana uygulandı osmanaslan reyting ölçere ve fks 14 açıklasın bakam sebebi açıklamazsa onlarda ceza olsun adeletli olsun ozan ne 1 ne 2 ne 3 hangi konular bunlar bir açıklarmısın

Ben de ileride masonları detayıyla ifşa eden bir dizi yapabilirim Şimdiden telif istiyorum :D

Bu konudan çok ekmek çıkar,bu kadar detaysız çalışma.Araştır bu konuları bilgi sahibi ol iyice,o zaman daha sağlam işler yaparsın.Eyes Wide Shut filmini izle,masonik ayinler hakkında çok detaylı bilgi edinebilirsin.O örgütlerle aklımıza bile gelmeyecek adamların nasıl bağlantılı olabileceğini göreceksin.

Lady Gaga'lı bölüme hâlâ gülüyorum bu arada :D

Ben de ileride masonları detayıyla ifşa eden bir dizi yapabilirim Şimdiden telif istiyorum :D

Bu konudan çok ekmek çıkar,bu kadar detaysız çalışma.Araştır bu konuları bilgi sahibi ol iyice,o zaman daha sağlam işler yaparsın.Eyes Wide Shut filmini izle,masonik ayinler hakkında çok detaylı bilgi edinebilirsin.O örgütlerle aklımıza bile gelmeyecek adamların nasıl bağlantılı olabileceğini göreceksin.

Lady Gaga'lı bölüme hâlâ gülüyorum bu arada :D

Tamam daha fazla araştırma yapacağım o konuda :) Puanını bekliyorum. Ben de gülüyorum o bölüme :D