Damien Duff
Favori Üye
fenerbahçeye iyi gelmiyor senin nickin sonuncuya kaybeden takıma yenildik diye @emreemreuNeredeyse 14 yıllık kullanıcı adımı mı değiştireyim?
Son düzenleme:
fenerbahçeye iyi gelmiyor senin nickin sonuncuya kaybeden takıma yenildik diye @emreemreuNeredeyse 14 yıllık kullanıcı adımı mı değiştireyim?
Reis şampiyon olacaksak ben değiştiririm, hiç sorun değil.fenerbahçeye iyi gelmiyor senin nickin sonuncuya kaybeden takıma yenildik diye @emreemreu
olur bu gidişle 2031 e kadar beklerizReis şampiyon olacaksak ben değiştiririm, hiç sorun değil.
Teşekkürler 😅Hoş geldin aramıza @TenTen
Kullanıcı adının yanındaki çemberdende tanıyabilirsinBu ne la @TenTen 😱 Hobbit süperdi Avatarın 🔥🔥🔥 Avatarından tanıdım zaten.
Avatar'ımda var olan kişinin çok sevdiği bir karekterin ismini almak istedim. Uzunda bir süre olmuştu Hobbit ismi. Yeni bir başlangıç için bugünden daha iyi bir gün olamazdı. Ayrıca avatarım ateştir evet 🥰🔥🔥Bu ne la @TenTen 😱 Hobbit süperdi Avatarın 🔥🔥🔥 Avatarından tanıdım zaten.
Avatar'ımda var olan kişinin çok sevdiği bir karekterin ismini almak istedim. Uzunda bir süre olmuştu Hobbit ismi. Yeni bir başlangıç için bugünden daha iyi bir gün olamazdı. Ayrıca avatarım ateştir evet 🥰🔥🔥
Teşekkür ederim. 🥰 Sanırım sevdiği karekter Tintin. Ama ben komple hikâyenin adını alayım dedim. ☺️Valla baya ateṣ aṣık olunabilir yani hak veriyorum sana 😅
Güzel bir bağlantı kurmuṣsun, anlamlı olmuṣ. 👍🏻
Teşekkürler ❤️
Tete ve masallar Ülkesiİsim burdan gelmiyor büyük ihtimalle kızın ismi TenTen