DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,127
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Hayırlı olsun ozaman şimdiden"Barney 'Wait for It' Stinson" için birazdan başvurumu yapacağım.
Belki de kabul edilmeyecek..."Barney 'Wait for It' Stinson" için birazdan başvurumu yapacağım.
Ekürim olarak kabul etmek zorundasın.Belki de kabul edilmeyecek...Peşinen yazmasaydın keşke.
Bu mesaj karşısında pamuk gibi oldum.Ekürim olarak kabul etmek zorundasın.
Erudite olayım ben. Söyler misin gerekli yerlere? Moderatörsün de sen ondan dedim.Hayırlı olsun ozaman şimdiden
İsmin güzel, kalsın bence.Erudite olayım ben. Söyler misin gerekli yerlere? Moderatörsün de sen ondan dedim.
Nasıl sizce? @Emre Ozansoy @Angelica yenilik şart.
Güzel çünkü, yeni isim yabancı/karışık duruyor.Neden ?
Ayarlara gir artık kendiniz talep edebiliyorsunuz.Erudite olayım ben. Söyler misin gerekli yerlere? Moderatörsün de sen ondan dedim.
çok sağ olAyarlara gir artık kendiniz talep edebiliyorsunuz.
Şuraya gir:
Sonra üst yöneticiler talebize bakar.
Ekli dosyayı görüntüle 94067
Bence bu ismin kalsın.Erudite olayım ben. Söyler misin gerekli yerlere? Moderatörsün de sen ondan dedim.
Erudite olayım ben. Söyler misin gerekli yerlere? Moderatörsün de sen ondan dedim.
Ya aslında online listesinde yeni avatarınla dikkatimi çekti, özel mesajda görünüyordun ve bir boşluk var gibi dedim ama o ara aşırı bildirim vardı detaylı bakmadımHayır ... Konuyu da bilmiyorum zaten....
Nickimi değiştirdim...
Teşekkür ederim.... Evet aynı anda değiştirdim....(Değişiklik bazen iyi geliyor...)Ya aslında online listesinde yeni avatarınla dikkatimi çekti, özel mesajda görünüyordun ve bir boşluk var gibi dedim ama o ara aşırı bildirim vardı detaylı bakmadımmeğer kullanıcı adından dolayıymışavatar ile aynı anda mı değiştirdin?
böyle çok daha hoş olmuş🤗
Kullanıcı adı sık sık değiştirilmiyor. Aynı olduğu için küçük harfe izin verilmiştir kesin.Teşekkür ederim.... Evet aynı anda değiştirdim....(Değişiklik bazen iyi geliyor...)
Seninkide telaffuzu zor@Staran ismini değiştirdiğin çok iyi olmuş. Böyle göze çok hoş geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?