DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,127
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
ilkini hemen al, bekletmeOnur Sağlam Fan Hesabı
Onur Sağlam FC
OSFC
@Sherlock 'a başvurumu yaptım, kabul etmesini bekliyorum. 🤭🥰ilkini hemen al, bekletme
Sana niye vermediler öyle bir yetki 🤔
@Sherlock 'a başvurumu yaptım, kabul etmesini bekliyorum. 🤭🥰
O kısm biraz şakaydı ama tek Sherlock değil, süper modlar ve turuncu renk olan yöneticiler yapabiliyor.Sana niye vermediler öyle bir yetki 🤔
İşimiz Sherlock a kaldıysa ölme eşeğim ölme.O kısm biraz şakaydı ama tek Sherlock değil, süper modlar ve turuncu renk olan yöneticiler yapabiliyor.
İlerde tüm ipleri elime alırımİşimiz Sherlock a kaldıysa ölme eşeğim ölme.
Yoldaşımın rütbesini bana ver.İlerde tüm ipleri elime alırımherşey sizin için
Onu alt etmek biraz zor. Zamana ihtiyacım olacakYoldaşımın rütbesini bana ver.
Bence gözünde büyütüyorsun.Onu alt etmek biraz zor. Zamana ihtiyacım olacak
@Sherlock 'a başvurumu yaptım, kabul etmesini bekliyorum. 🤭🥰
Reddettim, "Sherlock Fan Hesabı", "Enes Fan Hesabı" veya "Dosi Fan Hesabı" yapması durumunda kabul edebiliriz tabii.
12. Haindam'a bak, hemen satmış yoldaşını.İşimiz Sherlock a kaldıysa ölme eşeğim ölme.
sadece sana yollamis oldugu icin Sherlock Fan Hesabı en uygunu gibiReddettim, "Sherlock Fan Hesabı", "Enes Fan Hesabı" veya "Dosi Fan Hesabı" yapması durumunda kabul edebiliriz tabii.
12. Haindam'a bak, hemen satmış yoldaşını.
Sende işini aksatma be adam.Ayrıca sen gelene kadar idareten .Reddettim, "Sherlock Fan Hesabı", "Enes Fan Hesabı" veya "Dosi Fan Hesabı" yapması durumunda kabul edebiliriz tabii.
12. Haindam'a bak, hemen satmış yoldaşını.
Bence bu da oldukça özgün ve güzel bir kullanıcı adı, Barış Manço şarkısıyla alakası var mı peki?Değişiklikleri severim daha önce bir kez nick değişimi yaptığım için şansımı yitirmiştim şöyle bir düşüneyim kendime yeni nick ne seçebilirim diye
Hatırlayanlar vardır Ateşböceği dizisinin yayınlandığı dönem değişmiştim diziyi çok Sevmiştim o dönem onunla alakası var daha çokBence bu da oldukça özgün ve güzel bir kullanıcı adı, Barış Manço şarkısıyla alakası var mı peki?
3 numara şimdiden hayırlı olsun. Sana kısaca Osm derizOğuz Sasi Fedaisi
Oğuz Sasi'nin Kölesi
Oğuz Sasi'nin Müridi
Taksim Delisi Cenk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?