Evet aynı isim diye sorun olmadı...Kullanıcı adı sık sık değiştirilmiyor. Aynı olduğu için küçük harfe izin verilmiştir kesin.
Evet aynı isim diye sorun olmadı...Kullanıcı adı sık sık değiştirilmiyor. Aynı olduğu için küçük harfe izin verilmiştir kesin.
Ben baştan beri düşünüyoruz da aklıma güzeli geçelim isim bile gelmiyor.Seninkide telaffuzu zorsen nezaman değiştireceksiniz?veya değiştirecekmisin?
Ben baştan beri düşünüyoruz da aklıma güzeli geçelim isim bile gelmiyor.
Yok ya kullanıcı adıma daha da yakın bir şey olsun. Sonuçta uzunca bir süre değiştiremeyeceğim.Salt geldi aklımaisminden harfler var. Manası Tuz
Aklında isim mi var yoksa başka şekilde mi belirt belki birşeyler buluruz
@The_Erinch @The Barberson 'dan sonra 3. bi The olmaThe Fiend yapmak için kıvranmıyorum dersem yalan söylemiş olurum.
Şu anki adın gayet iyi. Boşuna hakkını kullanma. Gereklikişi bence de iyi durmaz.Ben de değiştirsem mi kararsızım ama Gerekli kısmını silmeyi düşünmüyorum sadece Gerekli mi yapsam bir şey eklesem mi onda kararsızım bazı oyunlara ve Facebooka gereklikişi diye kaydolmuştum ama pek hoş bulmuyorum
The_Gerekli olabilir aslında..Ben de değiştirsem mi kararsızım ama Gerekli kısmını silmeyi düşünmüyorum sadece Gerekli mi yapsam bir şey eklesem mi onda kararsızım bazı oyunlara ve Facebooka gereklikişi diye kaydolmuştum ama pek hoş bulmuyorum
Aslında "Pala" da çok karizmatik duruyor, profil resmiyle birlikte jilet gibi olur ama bilmiyorum komple değiştirmek sıkıntı onu biliyorum.Çakma isim gibi olur @The_Erinch abime ayıp olur
EnGerekli24...Ben de değiştirsem mi kararsızım ama Gerekli kısmını silmeyi düşünmüyorum sadece Gerekli mi yapsam bir şey eklesem mi onda kararsızım bazı oyunlara ve Facebooka gereklikişi diye kaydolmuştum ama pek hoş bulmuyorum
Hiç aklıma gelmezdi çok güzel bir öneri. Belki de gerekli ismi ile en iyi öneri ama yılan sınıfı falan bana uymadı gibi nedense ısınamadım.EnGerekli24...
Oğlum, muhteşem isim lan! 3 farklı anlama denk gelir:
1- En fazla ihtiyaç duyulan
2- Bir yılan sınıfı
3- Neyse, bunu yazmayalım.
KV karakter isimleri aklıma geldi ama komple değiştirmek bence de olmaz sadece Gerekli daha iyi mi bu mu senceAslında "Pala" da çok karizmatik duruyor, profil resmiyle birlikte jilet gibi olur ama bilmiyorum komple değiştirmek sıkıntı onu biliyorum.
Bence yanında rakam olması da kötü değil üstelik bu da bir kültür, sadece Gerekli olursa da çok yalın sade kaçıyor gibi.KV karakter isimleri aklıma geldi ama komple değiştirmek bence de olmaz sadece Gerekli daha iyi mi bu mu sence
Bilmiyorum kararsızım @DarkLegenD çok güzel öneride bulundu ama ben ısınamadım fakat önerisi o kadar yaratıcı ki reddetmek de istemedim ama yılan hoşuma gitmediHiç aklıma gelmezdi çok güzel bir öneri. Belki de gerekli ismi ile en iyi öneri ama yılan sınıfı falan bana uymadı gibi nedense ısınamadım.
Aklını çelmesi gereken şey 3. madde zaten. 🤬🤬Hiç aklıma gelmezdi çok güzel bir öneri. Belki de gerekli ismi ile en iyi öneri ama yılan sınıfı falan bana uymadı gibi nedense ısınamadım.
Söyle o zaman ben çıkaramadımAklını çelmesi gereken şey 3. madde zaten. 🤬🤬
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?