Kullanıcı Adı - Tavsiye & Tartışma Konusu

Ben baştan beri düşünüyoruz da aklıma güzeli geçelim isim bile gelmiyor.

Salt geldi aklıma
isminden harfler var. Manası Tuz

Aklında isim mi var yoksa başka şekilde mi belirt belki birşeyler buluruz

Salt geldi aklıma
isminden harfler var. Manası Tuz

Aklında isim mi var yoksa başka şekilde mi belirt belki birşeyler buluruz
Yok ya kullanıcı adıma daha da yakın bir şey olsun. Sonuçta uzunca bir süre değiştiremeyeceğim.

İsim olarak bahsettiğin kendi ismim falansa isim düşünürüm bir iki harf eklemesiyle.

Reactions: Dosi
Ben de değiştirsem mi kararsızım ama Gerekli kısmını silmeyi düşünmüyorum sadece Gerekli mi yapsam bir şey eklesem mi onda kararsızım bazı oyunlara ve Facebooka gereklikişi diye kaydolmuştum ama pek hoş bulmuyorum

Şu anki adın gayet iyi. Boşuna hakkını kullanma. Gereklikişi bence de iyi durmaz.

Reactions: Gerekli24
The_Gerekli olabilir aslında..
@The_Erinch

Reactions: DarkLegenD and Dosi
EnGerekli24...

Oğlum, muhteşem isim lan! 3 farklı anlama denk gelir:

1- En fazla ihtiyaç duyulan
2- Bir yılan sınıfı
3- Neyse, bunu yazmayalım.

EnGerekli24...

Oğlum, muhteşem isim lan! 3 farklı anlama denk gelir:

1- En fazla ihtiyaç duyulan
2- Bir yılan sınıfı
3- Neyse, bunu yazmayalım.
Hiç aklıma gelmezdi çok güzel bir öneri. Belki de gerekli ismi ile en iyi öneri ama yılan sınıfı falan bana uymadı gibi nedense ısınamadım.

Reactions: DarkLegenD
KV karakter isimleri aklıma geldi ama komple değiştirmek bence de olmaz sadece Gerekli daha iyi mi bu mu sence
Bence yanında rakam olması da kötü değil üstelik bu da bir kültür, sadece Gerekli olursa da çok yalın sade kaçıyor gibi.
Ama forumda başlangıçta ne kadar yanında rakam olan kullanıcı adına sahip isim varsa hepsi zaman içinde o rakamları attılar, galiba sen de o gelenekten devam edecek gibisin ve @denizz19 rakam kültürünü @12.Adam ile birlikte bayrak taşır gibi taşımaya devam yalnız başlarına devam edecekler.

Hiç aklıma gelmezdi çok güzel bir öneri. Belki de gerekli ismi ile en iyi öneri ama yılan sınıfı falan bana uymadı gibi nedense ısınamadım.
Bilmiyorum kararsızım @DarkLegenD çok güzel öneride bulundu ama ben ısınamadım fakat önerisi o kadar yaratıcı ki reddetmek de istemedim ama yılan hoşuma gitmedi

Reactions: DarkLegenD