Efekan var be başka kim var. Ufuk bir ara Söylemezsem Olmaz’a bağlanıp ona çok emek verdim falan demişti.Tüm parlaklar Ufuk'ta yanlış seçim yapmış
Efekan var be başka kim var. Ufuk bir ara Söylemezsem Olmaz’a bağlanıp ona çok emek verdim falan demişti.Tüm parlaklar Ufuk'ta yanlış seçim yapmış
Bilmiyorum ya Ataberk'te mi çok vardı karıştırıyor olabilirimEfekan var be başka kim var. Ufuk bir ara Söylemezsem Olmaz’a bağlanıp ona çok emek verdim falan demişti.
Miray’ın etkisi var denilmişti bir ara magazinde. Önce Hilal Altınbilek olayı sonra da mesajların ifşalanmasından sonra Ece Erken’i arayıp “Ona çok emek verdim, sözleşmemiz devam ediyor ama kendisiyle 1.5 aydır görüşmüyoruz” demişti. Sözleşmenin bitmesini beklemişler.Yalnız eski şirketi adamı tüm tutan işlere sokmuş. Ne derdi vardı da şirket değiştirmiş acaba.
Hepsi dağıldı bir yerlere. Son zamanlarda ünlüler çok sık menajer değiştiriyor.Bilmiyorum ya Ataberk'te mi çok vardı karıştırıyor olabilirim
Kolay yoldan menajerlerini kafesleyip hepsinin tadına bakarım diyordum ama olmadıHepsi dağıldı bir yerlere. Son zamanlarda ünlüler çok sık menajer değiştiriyor.
Ufuk’u kafesleyebilirsin aslında.Kolay yoldan menajerlerini kafesleyip hepsinin tadına bakarım diyordum ama olmadı
Hepsini bir menajere toplayıp yapmam lazım ayrı ayrı uğraşamam bana da yazıkUfuk’u kafesleyebilirsin aslında.
O biraz zor.Hepsini bir menajere toplayıp yapmam lazım ayrı ayrı uğraşamam bana da yazık
Zoru severim, imkansız zaman alırO biraz zor.
Miray’ın etkisi var denilmişti bir ara magazinde. Önce Hilal Altınbilek olayı sonra da mesajların ifşalanmasından sonra Ece Erken’i arayıp “Ona çok emek verdim, sözleşmemiz devam ediyor ama kendisiyle 1.5 aydır görüşmüyoruz” demişti. Sözleşmenin bitmesini beklemişler.
Yok Miray’ın ajansı başka ama bu durumlardan Ufuk’u sorumlu tuttuğu yazılmıştı magazinde. Hilal’le Kubilay’ın menajeri Ufuk’tu o tanıştırmış güya ikisini.Miray'da mı aynı şirket ile çalışıyor.
Kuyusunu mu kazmış yani.😱
Yok Miray’ın ajansı başka ama bu durumlardan Ufuk’u sorumlu tuttuğu yazılmıştı magazinde. Hilal’le Kubilay’ın menajeri Ufuk’tu o tanıştırmış güya ikisini.
Ufuk da Ece’yi arayıp benim ilgim yok demişti bir de üstte yazdıklarımı.
İlişkiler ağı çizilir buna.Çok karmaşık olaylar. Okurken şokum şaştı.😱 Resmen günümüz Gülben Yeşim olayı yaşanmış
@alperuz o konuda baya deneyimli. Yapabilir