Tabi tabi sen haklı ben haksızDamarıma bastığın günlerdir o günler.
Her zaman ben haklıyım anam.Tabi tabi sen haklı ben haksız
Asparagas onlar. @alperuz ispat etmeye çalıştı ama başaramadı.Ona baktıça tam tersine dönmesin sevgilisi Miray'cığım iyi kurtuldu bundan bu da tam Hilal'e yakışıyor zaten
Hmm eminim öyledirHer zaman ben haklıyım anam.
Evet olayı yine saçma sapan bir yere çekerek bu muhabbetin bir yere gitmeyeceğini ispatladın o yüzden bitiriyorum. Neyse ki teknoloji çağındayız ki gerçekten eli yüzü düzgün erkekleri görebiliyoruz ve bu kekoya yükselecek kadar yoklukta değiliz.Sende o kekolardan birisin zaar.
Basıyorsun şuan açtırma bayramlık ağzımı.Hmm eminim öyledir
Bazen gerçekten çok patavatsız oluyorsun...Evet olayı yine saçma sapan bir yere çekerek bu muhabbetin bir yere gitmeyeceğini ispatladın o yüzden bitiriyorum. Neyse ki teknoloji çağındayız ki gerçekten eli yüzü düzgün erkekleri görebiliyoruz ve bu kekoya yükselecek kadar yoklukta değiliz.
AA yok yok aman. Ağzımızın tadı bozulmasınBasıyorsun şuan açtırma bayramlık ağzımı.
Sen başlattın.Bazen gerçekten çok patavatsız oluyorsun...
E Miray neden ayrıldı o asparagassa başkasi vardı her neyse ya yazık etti gencecik güzelim kızaAsparagas onlar. @alperuz ispat etmeye çalıştı ama başaramadı.
Hayriye hanım gibi konuştun.AA yok yok aman. Ağzımızın tadı bozulmasın
Niye yazık olsun ki?E Miray neden ayrıldı o asparagassa başkasi vardı her neyse ya yazık etti gencecik güzelim kıza
Kalp kırılacak bir şey yok sadece sokakta bundan daha iyi yüz tane insan bulunur olay bu.Ben kalp kırmadım.
Bilerekti o uydu çünküHayriye hanım gibi konuştun.
Aldatmamıştır. Magazinin abartısı.E aldatılmak kolay mı hiç ya?
Çok biliyorsun sen.Bilerekti o uydu çünkü
Elbette bulunur ama bu Kubilay'ın yakışıklı olduğu gerçeğini değiştirmez.Kalp kırılacak bir şey yok sadece sokakta bundan daha iyi yüz tane insan bulunur olay bu.