Fragmanın sonunda oscarlık bir bayılma sahnesi var yorumunuz nedir.
Tamamen şov amaçlı bir rolFragmanın sonunda oscarlık bir bayılma sahnesi var yorumunuz nedir.@vadikızı @Çiğdem @xBUGRAx @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
Kızın içi geçmiştir.Tamamen şov amaçlı bir rol![]()
Benim hiç böyle içim geçmedi bu zamana kadarKızın içi geçmiştir.![]()
Allah göstermesin o zaman.Benim hiç böyle içim geçmedi bu zamana kadar![]()
Hahahah amin canımAllah göstermesin o zaman.![]()
Sen de öyle bayılırsın umarım münasip birinin üstüneFragmanın sonunda oscarlık bir bayılma sahnesi var yorumunuz nedir.@vadikızı @Çiğdem @xBUGRAx @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
Allahtan arkası dönük, biraz daha inandırıcı oluyor.Fragmanın sonunda oscarlık bir bayılma sahnesi var yorumunuz nedir.@vadikızı @Çiğdem @xBUGRAx @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
Ben sizin gibi parlakçı mıyım be.Sen de öyle bayılırsın umarım münasip birinin üstüne![]()
Senin sınıfta bayılman aklıma geldi.Allahtan arkası dönük, biraz daha inandırıcı oluyor.![]()
Onu nasıl unutmamışsın 😱Senin sınıfta bayılman aklıma geldi.![]()
Katır hafızası var bende.Onu nasıl unutmamışsın 😱![]()
Senin hafızanın ne kadar güçlü olduğunu unutuyorum her seferinde.Katır hafızası var bende.![]()
Doğrudur valla.Senin hafızanın ne kadar güçlü olduğunu unutuyorum her seferinde.Bir kere daha benim bile unuttuğum şeyi hatırlatmıştın bana böyle.
![]()
Gözdenin üstüne bayıl o zamanBen sizin gibi parlakçı mıyım be.![]()
Gözdem ellere gitti. Konuşmak istemiyorum bu konuda.Gözdenin üstüne bayıl o zaman![]()
Fragmanın sonunda oscarlık bir bayılma sahnesi var yorumunuz nedir.@vadikızı @Çiğdem @xBUGRAx @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @serhatt
Bilmiyorum haftalık fragman.bu bugünmü yayınlacak bu nasıl bayılma tövbeler olsun