Sen ne sandın.
Eve gelen kuş ele de gelir.ele gelen kuşmu eve gelen kuşmu diye insan şüpheye düşüyor
O kadar tesisat kurmuşum gerek yok bence.Olsun yine de ben akvaryum öneriyorum.
1-1.5 aydır yok maalesef. Aklıma geldikçe üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor maalesef.
Bakarken çok güzel, bir arkadaş oluyor adeta ama ayrılığı çok üzücü oluyor.
O benim hayat dostumdu. Normal bir kanarya 8-9 sene yasarken, dostum 15 sene benimleydi. Dile kolay 15 sene her aksam kapidan girerken ben oldugumu anlar, "merhaba" derdi. Hastaydi. Bu sene 2 kere doktora gittik. Anlamistim, ayrilik vakti yakindi. Türkiye izni önceki aksami kuscu komsumuza verdik. Biz Türkiyeye ucmadan ölmüs. Döndügümüzde hemen komsuya gittim. Haberiniz yok mu dedi. İnanmadim önce. Ta ki bos kafes gelinceye kadar...
Valla ben kendimi bildim bileli bizim evde muhabbet kuşu eksik olmaz.Çok severiz hayvanları.
Şu an bir tane var.Ama pek ilgilenemiyorum.Ve çok üzgünüm ama ilgileneceğim.
Evde çok az olunca ilgim de az oluyor.Ilgi ister her zaman. Hergün ona vakit ayirmaya calis. Sonra pisman olursun.
Evde çok az olunca ilgim de az oluyor.
Ayırmaya çalışacağım inşallah.Evde az oldugun vakit'ten bes dakika ayirsan yeterli 😉
Evde az oldugun vakit'ten bes dakika ayirsan yeterli 😉
bu kuş muhabbeti bayağı sardı sanırım)
Kuş muhabbeti iyidir.
Aynen keklik, güvercin, bıldırcın, saka, tavuk vs.arkadaşlar bildiğimiz muhabbet kuşundan falan bahsediyor deniz muhabbetin alanını daraltıyorlar
oysa bir çok kuş türü var
Kuşum Aydın var mesela.arkadaşlar bildiğimiz muhabbet kuşundan falan bahsediyor deniz muhabbetin alanını daraltıyorlar
oysa bir çok kuş türü var
bu kuş muhabbeti bayağı sardı sanırım)
Aynen keklik, güvercin, bıldırcın, saka, tavuk vs.
Ekli dosyayı görüntüle 23035
aynen..
mesela bu kuş?
kuş nerde diye sorma dalların arasındadır net görünmüyor)
Ekli dosyayı görüntüle 23035
aynen..
mesela bu kuş?
kuş nerde diye sorma dalların arasındadır net görünmüyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?