'Krem' Tekrar Bölümleriyle ATV'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1404815791.jpg

Başrollerinde Duygu Yetiş, Kenan Ece, Larissa Gacemer ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı dizi geçen sene başlamıştı ve şişman bir kızın krem sürerek zayıflayarak güzelleşmesini konu alıyordu.

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken "Krem" Perşembe'den itibren saat 11'de hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanacak!

Toplamda 24 bölüm süren dizi 2 sezon önce ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanıyordu.​

Son düzenleme:
O zamanlar kötü gitmiyordu :)
Çok düşükde gitmez çok yüksekte ortalama :)

Iyy Kremi bırakmıştımda sonra ki bölüm izlemicektim final yapacağını öğrenince son bölümü de izleyim dedim. Son derece kalitesiz dizi hala nasıl izlediğimi bilmiyorum :(

@destere seninki çıkmış :F
@pompy de sever:A
Bizde takasla bayılıyoduk da sonradan sevmemeye irite olmaya başladım ben takası bilemem :A

Neden ki
Akasya Durağı kaç kere yayından kaldırıldı fakat yine izleniyor...
Akasya duragi zamaninda reytinglerde birinciydi pek hatirlamiyorum ama son sezonunda dusus yasadi.Krem ile Akasya duragi,Cennet mahallesi kiyaslanamaz

Akasya duragi zamaninda reytinglerde birinciydi pek hatirlamiyorum ama son sezonunda dusus yasadi.Krem ile Akasya duragi,Cennet mahallesi kiyaslanamaz
Bir çok dizi örnek verilebilir
Kayıp Şehir normal reyting 3.9 tekrar reyting 3.1
Bebek Işi normal reyting 3.5 tekrar reyting 2.5
Hemde her iki dizi tekrarlariyla ilk 20 nin içerisindeydi🙂

[HASHTAG]#KaraParaAsk[/HASHTAG] 'ı kaldırmışlar. Bando Yapım'ın tüm işlerini beğeniyorum, büyük ihtimal o saatlerde yatıyor olurum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy