"Krem" Dizisi Ne Zaman Başlıyor ? | atv - Bando Yapım & Group M

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
atv'den Krem dizisi ile ilgili son dakika değişikliği
<SCRIPT type=text/javascript src="//platform.twitter.com/widgets.js"></SCRIPT>
[/B]Atv'nin konu ile ilgili yaptığı açıklama:

17 Ağustos Cuma günü saat 22:15'de görülen 'KREM' adlı yerli dizinin yayın tarihi bir hafta süreyle ertelenmiştir. Yerine 'SUIKASTCI' adlı film yayınlanacaktır. 23 Ağustos Perşembe günü saat 22:00'da görülen 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER' yerine, yerli dizi tekrar yayınlanacaktır.

"Krem" dizisi 24 Ağustos Cuma atv'de başlıyor!

krem_dizisi_afis.jpg
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

KVP ne alaka anlamadim.

Dizi Persembe degil, Cuma günleri ekrana gelecek..

Ben hala anlamadım(!!!!!) 17'sinde verilmiyor yerine film yayınlanacak...23'ünde yarişma yerine dizinin tekrarı verilecek...24'ünde başlıyorsa dizi 23'ünde nasıl tekrar olacak ?

Ben hala anlamadım(!!!!!) 17'sinde verilmiyor yerine film yayınlanacak...23'ünde yarişma yerine dizinin tekrarı verilecek...24'ünde başlıyorsa dizi 23'ünde nasıl tekrar olacak ?

Dizi 17 Agustos'ta baslayacakti yani bu Cuma, fakat atv diziyi bir hafta erteleme karari aldi ve dizi gelecek hafta Cuma yayinlanacak. Durum bu kadar basit.

Son düzenleme:

Dizi 17 Eylül'de baslayacakti yani bu Cuma, fakat atv diziyi bir hafta erteleme karari aldi ve dizi gelecek hafta Cuma yayinlanacak. Durum bu kadar basit.

Eylüldemiyiz(?) Dizinin bi hafta geç başlıyacağindan hem fikiriz ona eyw...Ama program sıralamaları yanliş.24'ünde başlatacağin dizinin 23'ünde tekrarı nasıl oluyor...

Eylüldemiyiz(?) Dizinin bi hafta geç başlıyacağindan hem fikiriz ona eyw...Ama program sıralamaları yanliş.24'ünde başlatacağin dizinin 23'ünde tekrarı nasıl oluyor...

Agustos yazacaktim, yanlis yazmisim.

Sen olayi tamamen farkli anlamissin; Kim Milyoner Olmak Ister'den sonra baska bir dizi tekrari yayinlanacak. Krem 24 Agustos Cuma baslayacak.