ATV Krem - Dizi Yorumları

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Krem 20.Bölüm Fragmanı


[h=2]13 Ocak Pazar saat 20:00'de atv'de[/h]
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Krem 20.Bölüm Özeti (13.01.2013)

Rüya’nın sözleşmesinin Onur tarafından feshedilmesi, herkes tarafından farklı algılanır. Sarp bu duruma sevinirken, Aslı Şelale’ye karşı olan kozunu kaybetmiş olmanın etkisindedir. Onur, bu davranışın kişisel bir tavır olmadığını anlatma çabasına girer. Sarp’la yapacağı konuşma ise kilit olacaktır...
Aslı’nın Sarp tarafından aldatıldığını düşünen Fadik ile Resul, Rüya’yı takip etmektedirler. Gördükleriyse şüphelerini doğrular niteliktedir. Bu duruma çok sinirlenen Fadik, Rüya’yı konuşturma çabasına girer. İkisi arasında yaşananlar komik olayların gelişmesine neden olur.
Film çekimlerine başlamak için gerekli desteği Sanem ve Pelin’den alan Faruk, hızla çalışmalara başlar. İlk olarak mekan arayışına girer. Sarp’la beraber gitmiş oldukları Aslı’nın evini gözüne kestirir… Fikret Faruk’un teklifini kabul etmezken, Mehveş cazip bulur… Anne kız arasında bu noktada anlaşmazlık çıkar.
Fadik’e iyi bir kısmet arayışında olan Muzaffer ise, yapmış olduğu planı hayata geçirir… Makbule’yle anlaşarak torunlarını bir araya getirmek için girişimde bulunurlar. İşin iç yüzünü öğrenen Mehveş ise, Makbule’den hiç haz etmemiştir ve Muzaffer’in planına taş koyacak gibidir… Hiçbir şeyden habersiz olan Fadik ne yapacağını şaşırırken, bunu öğrenen Resul aldatıldığını düşünüp ayrılık kararı verir.
Birlikteliğini henüz kimseye açıklamayan Aslı’yı, Sarp’la el ele gören Onur’un nasıl tavır sergileyeceğiyse merak konusu olacaktır..
 

darksaal

Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=1]Krem - 20.Bölüm - Tek Parça - 720p HD[/h]
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Krem 21.Bölüm Özeti (20.01.2013)

Aslı ve Sarp’ı el ele gören Onur, Rüya durumunu sorgulamaya başlar. Çünkü, Sarp’la Rüya’nın beraber olduğunu bilmektedir. Onun bu çabası herkesi farklı duygulara sürüklerken, zaman zaman gerilimli anlarda yaşanır. Rüya’yı Şelale’ye karşı kullanmak isteyen Aslı yeniden umutlanırken, Sarp yaşananlara şüpheyle yaklaşır. Rüya’nın yerini alacak yeni bir model arayışında olan Onur, kimseyi beğenmemektedir. Bu noktada ürünün yaratıcısı olan Aslı’nın fikrini de sorar. O da tıpkı Onur gibi düşünmektedir.
Aslı’nın evini kendisine ana mekan olarak belirleyen Faruk, filmin çekimlerine başlar. Sanem ve Pelin’in, Aslı ve ailesiyle ilişkilenmesi sürprizleri beraberinde getirir. İki kadında hayatlarını yeniden sorgularken yalnızlıklarını fark ederler. Pelin bir aile olmanın önemli olduğunu düşünerek hareket etmeye başlar. Bu noktada alacağı radikal bir kararla herkesi şaşırtacaktır.
Resul’ün kendisinden ayrılma kararı vermesinden dolayı dedesini suçlayan Fadik, beklenmedik bir harekette bulunur. Yüksekçe bir yere çıkarak, Resul gelmezse aşağı atlayacağı tehdidiyle olay çıkarır. Fadik’e bir şey olmasından korkan Mehveş, Aslı ve Fikret olanları endişeyle izlerken, Muzaffer çaresiz Resul’ü arar. Bu sırada Fadik durumu fırsata çevirip, dedesinden söz ister… Etrafta toplanan kalabalığın desteğini de alarak, Resul’le evlenmelerine izin vermesini ister. Muzaffer’in içi elvermese de bu evliliğe tamam demek zorunda kalır.Hala Rüya ve Sarp ilişkisine net bir cevap bulamayan Onur, Aslı için endişe duymaktadır. Çünkü Sarp’a bu noktada güvenmemektedir.



 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Krem 22.Bölüm Fragmanı


[h=2]27 Ocak Pazar saat 22:00'de atv'de[/h]
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Krem 22.Bölüm Özet

Aslı’nın Rüya’ya dönüşmesine sinirlenen Sarp, artık bu oyunun bitmesini istemektedir. İkili arasındaki tartışma sürerken, Sarp’ın yanında Rüya’yı gören Fadik ve Resul durumdan vazife çıkarırlar. Alçak Sarp Aslı’yı aldatıyor… “iki zehir hafiye “ Sarp ve Rüya’nın peşini bırakmazlar. Diğer taraftansa Rüya’nın tekrar işe alınmasından rahatsız olan Şelale de, işin peşini bırakmayacaktır. Fadik’le Resul’ün evliliğe giden ilişkisini içine sindiremeyen Muzaffer, hafızasını kaybetme numarası yapar. Herkes bu oyuna inanıp, durumu kabullenmeye çalışırken, bir taraftan da endişelenmeye başlarlar… Yaşananlar, içinden çıkılmaz bir hal alırken, herkesi saran olaylar zincirine neden olur. Faruk film çekimlerine devam ederken, Sanem ve Pelin’in hayatında değişim rüzgarları esmektedir. Kimine göre tesadüf… Kimine göre kader… Kim ne der bilinmez ama Sanem geçirdiği ufak bir kaza sonucu, yeni bir aşkın kapısını aralar. Pelin ise, annelik dürtüsüyle bir çocuk istemektedir. Bu durum evliliğini kurtarmaya çalışan Faruk için bir fırsat yaratır. Şimdiye kadar Aslı’yı kendisine rakip olarak gören Şelale, hedefini Rüya’ya çevirir. Onur’la yalnız kalma çabasında olan Aslı, bu durumu kullanarak istediğini elde eder. Bir tarafta, yanında sadece Aslı’yı görmek isteyen Sarp… Diğer tarafta Onur’u kaybetme korkusu yaşayan Şelale… Aslı ve Onur’un karşılıklı olarak attığı her adım sürprizleri beraberinde getirecektir. 27 Ocak Pazar Günü Saat 20:00'de atv'de
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Krem 23. Bölüm Özeti (03.02.2013)

Sarp’tan araba kullanmayı öğrenen Aslı, ufak bir kaza geçirir ve herkesi endişelendirir. Şimdiye kadar aralarında sessiz bir gerilim yaşayan Onur ve Sarp karşı karşıya gelirken, Aslı olayı büyütmeme çabasındadır. Çocuk sahibi olma heyecanı taşıyan Faruk ve Pelin, Koruyucu Aile olmak için kurum tarafından gönderilecek görevlileri beklemektedirler. Ancak Sanem’in çakırkeyif hali, sonrasında Muzaffer’le Mehveş’in davetsiz gelişi planlarını altüst eder. Onur ise, Aslı’yı iş nedeniyle sürekli yanında tutma çabasındadır. Diğer taraftan da Rüya’yla olan katalog çekimlerini, Sarp’ın bir an önce bitirmesini ister. Kendisini bir çıkmazın içinde bulan Aslı, bir karar vermek zorundadır. Ya Rüya olup çekimleri bitirecek… Ya da Aslı olarak, Onur’la birlikte çalışmaya devam edecek. Aslı’nın vereceği karar ne olursa olsun Onur ve Sarp’ın yeniden karşı karşıya gelmesine engel olamayacaktır…
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Krem 24. Bölüm (FİNAL) Özeti (10.02.2013)

Sarp beklenmedik kararıyla Aslı ve Onur arasındaki ilişkinin seyrini değiştirir… Yaşananlar karşısında Şelale’nin tavrıysa merak konusudur.
Kuruma başvuruları olumlu sonuçlanan Pelin ve Faruk, çocukla görüşerek heyecanlı bir bekleyişe girerler. Her ne kadar ismi Ethem olan çocuğu kendileri benimsemiş olsa da, Ethem’in vereceği karar belirleyici olacaktır.
Muzaffer, Fadik ve Resul’ün evliliklerine nihayet onay verirken, yaşanacaklar bu işin hiç de kolay olmayacağını gösterir. Mehveş olayları toparlamaya çalışsa da Resul’ün isteme sırasında söyledikleri ortalığı karıştırmaya yetecektir.
Bir tarafta hayallerine ulaşmak için mucize kremi kullanarak Rüya’ya dönüşen Aslı... Diğer taraftaysa Onur’u elde etmeye kararlı Şelale… Aşk sadece birine gülecek…


 

Fks14

Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Dizi aslinda ilk baslarda guzel gidiyordu, konusu da iyiydi ama sonra artik geri donusu olmayan yola girdi..