Krem 1. Bölüm Yorumları

Kesınlıkle foto cekımınde bende asık oldum resmen fragmanlarda begenmemiştim kızı ama maşallahı varmiş.Bencede gayet iyiydi sadece karekter tanıtımları sıktı benı sanki.Al yazmalı canlandırma sahnesiyle ay yapımın al yazmalısına 10 basar nıtelıkteydi:d
Dizinin sonlarını izledim, karakter tanıtımlarını görmedim. :)

Dizi de izlenecek tek karakter o kız, ayrıntılı reytinglerde kız değiştikten sonra dizinin oranlarının ciddi şekilde arttığını görecektir yapımcı. :)

Son düzenleme:
izlemedim izlemeyide düsünmüyorum yeteneksizsiniz türkiyeyi izleyecegim buna çok rahat 8 9 reyting fark takacaktır başlıyor kısmı bile 7 reyting fark takacaktır ..

Biliyoruz :D hatta sen star dışındaki dizi konularına zahmet edip yazma izlemeyeceğini biliyoruz :d :d

sen kahinmisin :) bugun maçı izledim lig tv den :) seninle ugrasicak halim yok . kendi kendine gülenide ilk defa görüom her mesajda [:d] insan az ciddi olur labali haraketlerin luzumu yok şaka nın da bi sınırı var bu tip mesajlar yasak ceza yersin adminden

sen kahinmisin :) bugun maçı izledim lig tv den :) seninle ugrasicak halim yok . kendi kendine gülenide ilk defa görüom her mesajda [:d] insan az ciddi olur labali haraketlerin luzumu yok şaka nın da bi sınırı var bu tip mesajlar yasak ceza yersin adminden
Allah aşkına forumda s.g.a.t 1 sen 2 saçmalamakta sınır tanımıyonuz

Direkt çöp diyorum. Hiç bir dizi için bu kadar net konuşmamıştım. Reytinglerini bilemem ama hikaye ve kalite 0.
Kız güzelleşmeden önce daha güzelti. O kıza hangi kafayla çirkin dediler anlamış değilim

kız süperdi aga gördüm kızı dizi sıkıcı ama kız çok güzeldi ya la :)

Allah aşkına forumda s.g.a.t 1 sen 2 saçmalamakta sınır tanımıyonuz

SEN BUGRA DISINDAKİLER beni enterese edio kendini ne sanıon anlamıyorumki ciddi ciddi hiçbirsey değilsin pardon ama ne izleyip izlemiyecegimi size sorcak değilim babamın ogluda değilsiniz istedigimi konusurum zaten saçmalık konusunda sizi geçmek ne haddime sizin kadar saçmalayamam istesemde :)

insan ayagini saglam kazıga baglamalı malesef sende bu yok yaş tahtaya bastın bugün bunu ispat ettim ..

Direkt çöp diyorum. Hiç bir dizi için bu kadar net konuşmamıştım. Reytinglerini bilemem ama hikaye ve kalite 0.
Kız güzelleşmeden önce daha güzelti. O kıza hangi kafayla çirkin dediler anlamış değilim
kanal d de olsa süper ötesi olurdu atv de olunca çöp oluyo

darksaal aga o güzelleşen kızın ismi ne :D

- - - Ekleme - - -

katılıyorum :) kardesim ... bu dizi bencede ilk basta iyi alir ama acun falan gelince sansı sıfır .. ama ilk 10a girer .

aga isterse ilk 100 e giremesin beni ilgilendirmez ama arkadaş kanal d yi övmekten başka hiçbir şey yapmıyo star ve atv ezecek kanal d yi bu sene revan ı görecem o zaman

darksaal aga o güzelleşen kızın ismi ne :D

- - - Ekleme - - -

aga isterse ilk 100 e giremesin beni ilgilendirmez ama arkadaş kanal d yi övmekten başka hiçbir şey yapmıyo star ve atv ezecek kanal d yi bu sene revan ı görecem o zaman

revan yorumları su sekil kanalD veda farklı sekilde zirvede yer alir kanal d farkı fragman süper yeni sezonda bomba fark atacak bu tip yorumlari biz yazdıgımızda hayalci oluyoz revan yazdiginda gerçekçi kendini böle görüyor ...

revan yorumları su sekil kanalD veda farklı sekilde zirvede yer alir kanal d farkı fragman süper yeni sezonda bomba fark atacak bu tip yorumlari biz yazdıgımızda hayalci oluyoz revan yazdiginda gerçekçi kendini böle görüyor ...

aynen öyle aga kanal d de olsa bu dizi yeni sezonun bombasıydı ne olursa olsun süper oluyo bomba oluyo kanal d de zaten

aynen öyle aga kanal d de olsa bu dizi yeni sezonun bombasıydı ne olursa olsun süper oluyo bomba oluyo kanal d de zaten

aynen kardesim .. kanal d olsa mükemmel ötesiydi zaten krem dizisi beni ilgilendirme kıs sezonunda bisi yapamaz gibi ama son yaz günü uygun olursa atv izlenir ..