Yoksa inandı mı senin yazdığına. 😱Olayı kaçırdın ilk başta senin şiiri koymuştum
Yoksa inandı mı senin yazdığına. 😱Olayı kaçırdın ilk başta senin şiiri koymuştum
Hasta ya.Aaa yok cnm bu manyak gitmiş senin 100 ler kulubundeki konunu buraya kopyalamış bende dedim sincabı eksik sadece diye senin şiirin vardı konuda Ben diyince başka şiir eklemiş zaten Atacanın kı el emeği senin önünde dedim İlk halinide konunun senin açtığın konuyu kopyalamıştı buraya manyak
İroni yapıp değiştirtdim ayoll Şimdi hediyemi isterimYoksa inandı mı senin yazdığına. 😱
Yoksa inandı mı senin yazdığına. 😱
İroni yapıp değiştirtdim ayoll Şimdi hediyemi isterim
@Çiğdem- forumun tek kraliçesi konusunu böyle özensiz hazırladığın için kelleni alacağız. Geyik meyik dağa kaçtı anam.Geyik olsun diye yaptim
@Çiğdem- forumun tek kraliçesi konusunu böyle özensiz hazırladığın için kelleni alacağız. Geyik meyik dağa kaçtı anam.
Senin eski konuyu kopyala yapıştır yaptım işte senin konun özensiz mi
Şu düzenlenmiş şiirin üstündeki kutlama mesajıda bana tanıdık geliyor@Çiğdem- forumun tek kraliçesi konusunu böyle özensiz hazırladığın için kelleni alacağız. Geyik meyik dağa kaçtı anam.
Şu düzenlenmiş şiirin üstündeki kutlama mesajıda bana tanıdık geliyor
Canım kraliçem, bir tanem gül tanem nur tanem... Canımın içi Çiğdem kraliçem 105 binler kulübüne girmeyi başardı. Kendisini tebrik ediyor ve hepimizin içinde mutluluk açtıran neşeli mesajlarının devamını diliyorum... 105 bine özel Çiğdem ablama uyaklı ver serbest karışık akrostiş bir şiir kaleme aldım. Umarım beğenirsin.
Aaa Bir Mustinin şarkısı orjinaldı oda Atacan konuyu yaparkan bu şarkı ozaman çıkmadığı içindi @mrt-06Sonda ki abla kısmını değiştirmeyi unutmuşum
Aaa Bir Mustinin şarkısı orjinaldı oda Atacan konuyu yaparkan bu şarkı ozaman çıkmadığı içindi @mrt-06
Aaa sen dua etde şiiri @mrt-06 gelmeden değiştirdin ayoll gerçi senin yüzünden kabak bana patlıyordu yineİlk aklıma o şarkı geldi zaten
Ben açsam konuyu biliyorsun tüm uyuz olacağın şeyleri yapardım o yüzden bence dua et
Ooo teşekkürler cnm Sena ecünnüsü dısında hediyelerin çok güzel Emrah Amiride özleyecezKız daha geçen hafta 100.000ler kulübüne girmedin mi sen,bu ne hız kesin hile yapıyorsun
Neyse tebrikler olsun Çiko nice mesajlara tatlım
Hediyelerin;
Aaa bune bee tövbe tövbe @xBUGRAx Seviyor böyle şeylere bakmaya onun konusuna saklaTebrikler kız donu zilli neyse şunu @serhatt istememişti sana hediye ediyim Ekli dosyayı görüntüle 60376
Başka güzel şarkısı Yok ki zatenEn sevdiğin şarkısı