Üff sorma kimler geldi kimler geçti..Liseye gidiyordun ben geldimde , üniye başlarkan kıyafet tercihleri sunuyordum öneriyorudm onun üzerinden bile yıl geçti yanı gerçekten ikinci aile çok şey paylaştık acısıyla tatlısıla iyi ki varsınız
Üff sorma kimler geldi kimler geçti..Liseye gidiyordun ben geldimde , üniye başlarkan kıyafet tercihleri sunuyordum öneriyorudm onun üzerinden bile yıl geçti yanı gerçekten ikinci aile çok şey paylaştık acısıyla tatlısıla iyi ki varsınız
Çukurda biz ölsekte ölmeyiz diyorlardı @xemrexxx le biz öyleyizEeh artık 2020 de emre de sende finish yaparsınız diyorum.
sana birileri dalsın artık hakettinÜff sorma kimler geldi kimler geçti..Gece gece eski düşüncelere dalmayalım.
Eski düşüncelerde yüzmek benim işimÜff sorma kimler geldi kimler geçti..Gece gece eski düşüncelere dalmayalım.
Gidiyorum ben zaten kurtulursunuzsana birileri dalsın artık hakettin
Bu aralar geç kalkıyorum valla sabah kalkmak şartEski düşüncelerde yüzmek benim işimAma böyle yıl dönümlerinde adettir tabiDestere @xemrexxx sohbet ederken yarın okula gidicem uyuyamıyorum siz burda yazısırkan diye şey ediyordun
Aaa çok teşekkürler hediye ve cici düşüncelerin içinÇiğdem nice senelerin olsun. ? Sana da bir karadenizlili olarak karadenizin meşhur türkülerini büyük bir duyguyla söyleyen Rizeli Selçuk Balcı'dan deniz üstünde fener şarkısını armağan ediyorum. ? Benim en sevdiğim şarkılardan biridir. Klibinde de Hazal Kaya var hatta izlemediysen izle ama ecünnü falan deme sakın.Forumun gülü, neşesi. ❤ @Çiğdem
Çlıasmadından hem çalısırkende patron gibi çalısıyorsun yine rahat moddaBu aralar geç kalkıyorum valla sabah kalkmak şart
@serhatt Ecünnüler savasında ortağım ve kız kardeşim sayılırGidiyorum ben zaten kurtulursunuz
Bir ara terapi yapalım senle konuşamıyoruz ne zamandırÇlıasmadından hem çalısırkende patron gibi çalısıyorsun yine rahat modda
Bir bakmıssın 2.yılındasın zaman flash hızında geçiyor hele burdaDoğru geleli 2 ay oldu tam ama nasıl geçti anlamadım. İnşallah birlikte nice mutlu yıllara. ? ?
Konusuruz cnm bende tam gününü güzel ayarlamısım yılbaşı öncesi iki kere kutlama gibi kendi adımaBir ara terapi yapalım senle konuşamıyoruz ne zamandır
Kızlar geliyor muKonusuruz cnm bende tam gününü güzel ayarlamısım yılbaşı öncesi iki kere kutlama gibi kendi adıma
Gelecekler salı günü akşam olmucam sende foruma girme @xemrexxx sana sarıp yılbasını onla geçirmek zorunda kalma dahada kafayı yersinKızlar geliyor mu
Tmm girmemGelecekler salı günü akşam olmucam sende foruma girme @xemrexxx sana sarıp yılbasını onla geçirmek zorunda kalma dahada kafayı yersin
Hep düşünüyoruz cnm aşk olsunTmm girmemHayret beni düşündün şaşırdım bi.
çam ağacı aldınız mı pekiHep düşünüyoruz cnm aşk olsunBabamlar Allahtan böyle şeylere karşı değilde köye gidiyorlar yılbaşı kutlamasına karşı değiller aa evde olsalar olurda bizde yatılı oldu için kızlar o rahatlığı bulamayız
Beşiktaşın kalecisi geliyormus O seste bu sefer onu izlemelerine karışmam@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?