'Kral Kaybederse' Final Yapıyor! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001167482-jpg.135600

Star TV'nin OGM Pictures imzalı sevilen dizisi 'Kral Kaybederse' final yapıyor.

Yönetmen koltuğuna Yağmur Taylan, Durul Taylan ile Cem Toluay'ın oturduğu, başrollerinde Halit Ergenç, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı yapım, 30. bölümüyle ekran yolculuğunu sonlandırıyor.

Kral Kaybederse, yeni bölümüyle salı 20.00'de Star TV'de!

İyi bir bölüm sayısı. 8.63 reytingi görmüş bir dizi. Tüm ekibin emeğine sağlık.

Bölüm sayısı olarak iyi sürdü. Kıskanmak'ım rahatlar biraz daha. ❤️

Bir süre iyi idare etti ama bu sezon toparlanamadı. Bekliyordum

Final haberini malum kişiden önce kendilerinin vermesini kutlarım. :A İlk sezon iyi giriş yapmıştı ama her şeyi uzatıp tekrarlayıp hallaç pamuğuna çevirince reytingler gıdım gıdım düşmeye başladı ve bu sezon iyice bataklığa saplandı. Romandaki hikayeyi sezon başından beri işleselerdi biraz daha uzun gidebilirdi ama onun için de final hattına girmeyi beklediler. Yıllardır hayata geçirilmek istenen, pek çok farklı ekiple çekilen dizinin ekranda 1 yıl bile kalamaması talihsizlik oldu. Şimdi iki olasılık var ya ABİ (OGM dizisi olarak) salıya gelecek ya da Star iddialı kozu Sevdiğim Sensin'i buraya koyup (Ay Yapım'ın Kıskanmak'ı olmasına rağmen) masayı dağıtmaya çalışacak hayırlısı bakalım.

Bu arada 31 değil 30'da bitecek son 3 bölüm derken 28-29-30 kast ediliyordur. @Emre Ozansoy

Halit Ergenç, Aslıhan Gürbüz ve Merve Dizdar'ı birlikte izlemek büyük bir keyifti. Her ne kadar bazı eleştiriler olsa da bence üçü de harika oyuncular. Ancak hikayenin çok fazla genişletilemeyeceği çok açık. Başı belli sonu belli çünkü. Anlatacaklarını anlatıp, sakız gibi uzatmadan ve reytinglerde dibi görmeden bitirmeleri iyi olacak. Ekibin emeğine sağlık.

Bu sezon çok kötüydü, aralık ayına kadar sabredilmesi bile çok büyük bir toleranstı, geçmiş olsun.

Bi Abi’ye bi de Yeraltına bir gün bulamadık :A kanal forumdaki arkadaşlarımız kadar düşünmüyordur bu durumu :A @TenTen @Bully
Cidden ha :A Bu 2 diziye gün bulabilmek için devam eden dizileri bitirmeyi düşünüyorlar bir de :A Şimdi de Gözleri Karadeniz yok sayılmış :A

Biz forumcak kanallardan çok düşünürüz böyle şeyleri :A Şu 2 diziye gün basılsa da rahatlasak artık :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
Bi Abi’ye bi de Yeraltına bir gün bulamadık :A kanal forumdaki arkadaşlarımız kadar düşünmüyordur bu durumu :A @TenTen @Bully
Cidden ha :A Bu 2 diziye gün bulabilmek için devam eden dizileri bitirmeyi düşünüyorlar bir de :A Şimdi de Gözleri Karadeniz yok sayılmış :A

Biz forumcak kanallardan çok düşünürüz böyle şeyleri :A Şu 2 diziye gün basılsa da rahatlasak artık :A
Dizi biraz daha başlama zamanı olarak uzarsa, ölü olarak doğacak. Bu dizinin ömrünün her geçen gün azaldığını düşünüyorum. 😁

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully