korkusuzlarda intikam

Ahahaha
sesli güldüm valla aynen ne işe yarıyor korusaya seni
@destere sahip çıksana bayana

Valaha çıkaramadım
her senaryoda yanımda oluyor ama hiç bir halta yaradığı yok benim başıma bela geliyor bu gitmiş kız kovalıyor düşman basına uzak dursun benden artık

her senaryoda yanımda oluyor ama hiç bir halta yaradığı yok benim başıma bela geliyor bu gitmiş kız kovalıyor düşman basına uzak dursun benden artık
Ne çektin beee
ahaha
sendeki dert kimsede yok valla ,napsın eli işte gözü oynaşta onuda öyle kabul ediceksin

senide alalım senaryoya orada patla mısır gibi
pırtlamaya hazr pırtlak gibi bekliyordum
önce can sonra canan demişler kendi totomuzu kurtaralım hele bir sonra @Çiğdem- i düşünürüz önce kendimi sağlama alayım
ayyy isterse 100 tane gözde olsun ben hepsini cebimden çıkartırım

gözlemci hazır fırsatımız varken şu emreyide koy desterenin yanına senaryona şunların ikisinide halledeyim ben kurtulsun forum

gözlemci hazır fırsatımız varken şu emreyide koy desterenin yanına senaryona şunların ikisinide halledeyim ben kurtulsun forum
@xemrexxx gülağaların sümbül ağaların olmadığı senaryoda oynamaz emreye kendi türünden bir kaç karakter ekleyeceksinki dizide oynamayı kabul etsin

Valla sana kalmadan gözde halledecek ikisinide