her senaryoda yanımda oluyor ama hiç bir halta yaradığı yok benim başıma bela geliyor bu gitmiş kız kovalıyor düşman basına uzak dursun benden artıkAhahahasesli güldüm valla aynen ne işe yarıyor korusaya seni@destere sahip çıksana bayana
Valaha çıkaramadım
Ne çektin beeeher senaryoda yanımda oluyor ama hiç bir halta yaradığı yok benim başıma bela geliyor bu gitmiş kız kovalıyor düşman basına uzak dursun benden artık
önce can sonra canan demişler kendi totomuzu kurtaralım hele bir sonra @Çiğdem- i düşünürüz önce kendimi sağlama alayımAhahahasesli güldüm valla aynen ne işe yarıyor korusaya seni@destere sahip çıksana bayana
Valaha çıkaramadım
başıma gelmeyen kalmadı pompy sayesinde@destere yanımda süslük duruyor hepp korumuyor beni boynu devrilsin
Eee doğru söze ne gerek ,Önce can sonra gözdeönce can sonra canan demişler kendi totomuzu kurtaralım hele bir sonra @Çiğdem- i düşünürüz önce kendimi sağlama alayım
sonra gözdemi @Çiğdem- mi tam karar veremedim hele bir yanyana gelsinlerde son kararımı öyle veririmEee doğru söze ne gerek ,Önce can sonra gözdesonra Çiğdem
işte son kararımı gözdenin resmini görünce vereceğimHatlar karıştı ama devam edeyimGözdenin resmi görünce Çiğdem 2.plana düşücektirha yanlış anlaşılmasın bu tercih meselesi @Çiğdem-
gözde gözüne girsinişte son kararımı gözdenin resmini görünce vereceğim
Haftayı bekle hemen şimdi olmazişte son kararımı gözdenin resmini görünce vereceğim
Sen nerden pırtladın öylegözde gözüne girsin
pırtlamaya hazr pırtlak gibi bekliyordumHaftayı bekle hemen şimdi olmaz
Sen nerden pırtladın öyle
pırtlamaya hazr pırtlak gibi bekliyordum
senide alalım senaryoya orada patla mısır gibi
pırtlamaya hazr pırtlak gibi bekliyordum
ayyy isterse 100 tane gözde olsun ben hepsini cebimden çıkartırımönce can sonra canan demişler kendi totomuzu kurtaralım hele bir sonra @Çiğdem- i düşünürüz önce kendimi sağlama alayım
@xemrexxx gülağaların sümbül ağaların olmadığı senaryoda oynamaz emreye kendi türünden bir kaç karakter ekleyeceksinki dizide oynamayı kabul etsinayyy isterse 100 tane gözde olsun ben hepsini cebimden çıkartırım
gözlemci hazır fırsatımız varken şu emreyide koy desterenin yanına senaryona şunların ikisinide halledeyim ben kurtulsun forum
seni ekleyelim o zaman@xemrexxx gülağaların sümbül ağaların olmadığı senaryoda oynamaz emreye kendi türünden bir kaç karakter ekleyeceksinki dizide oynamayı kabul etsin
ben zaten ekliyim sen kendini ekle en azından bir gül ağamız olurseni ekleyelim o zaman
Valla sana kalmadan gözde halledecek ikisinideayyy isterse 100 tane gözde olsun ben hepsini cebimden çıkartırım
gözlemci hazır fırsatımız varken şu emreyide koy desterenin yanına senaryona şunların ikisinide halledeyim ben kurtulsun forum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?