korkusuzlarda intikam

sen zaten fırsat kolluyorsun arkadaş arkadaşa bunu yaprmı kınıyorum hatta kına yakıyorum kendime :))

gül ağa sen yaşıyormuydun:)) koş fistanlı menon ölüyor sülüman coşmuş yine tontoşum tosbağam totosu büyük kaplumbağam ölme sen kalk ben yatayım bir erkekle diye ağlıyor sülocan :)
glu gşu yapıyorudum :) neyse my izle de toton azccık kalite görsün:X

sen zaten fırsat kolluyorsun arkadaş arkadaşa bunu yaprmı kınıyorum hatta kına yakıyorum kendime :))

gül ağa sen yaşıyormuydun:)) koş fistanlı menon ölüyor sülüman coşmuş yine tontoşum tosbağam totosu büyük kaplumbağam ölme sen kalk ben yatayım bir erkekle diye ağlıyor sülocan :)
dur durrr kınanı ben yakarım cnm sen yorulma daha ne istiyorsun böyle arkadaştan :F

dur durrr kınanı ben yakarım cnm sen yorulma daha ne istiyorsun böyle arkadaştan :F
kendi kınamı kendim yakarım yardım istemem :) kurda sormuşlar neden ensen kalın diye kurt= - kendi işimi kendim görürüm ondan demiş :)

Şehzade Mustafa'nın ölümünde izledim enson daha sonra neoldu bilmiyorum.
Meryem'den sonra Vahide sarmadı.:)
mustafada bende bakmıştım meryemden sonra terkedenlerden biride benim ama favorisi gül ağa ve sümbül ağa olan fanları var forumda onlar asla terketmedi diziyi :))

sana ayarlatıyom işte sana kilitlenmiş durumdalar :)
istesen sanada kilit atabilirler rica et bir hele :)

Bomba patlıyor çiğdem destere kaçmak yerine geyik yapıyor )))) şimdi bu zekadaki kişiler tecavüze uğramasın da kim uğrasın ))) pompy sperm bombasını da patlattı ya sırtı yere değmez

Bomba patlıyor çiğdem destere kaçmak yerine geyik yapıyor )))) şimdi bu zekadaki kişiler tecavüze uğramasın da kim uğrasın ))) pompy sperm bombasını da patlattı ya sırtı yere değmez
bizim ne sucumuz varr pompy ne derse onu yapmak zorunda kalıyoruz haberimiz bile olmadan :kiki::kiki:

ohaaaa tecavüz ediyorlar bana 😱😱😱
@gözlemci sperlerimlerini çalıp yemek yapıp balığa sürüyorlar 😱😱
doğum günü pastasında bomba patlıyor 😱😱😱

neler olmuşş @destere :F
:F anam beynimden kaynar sular döküldü ya :F bu nasıl senaryo spermlerimi ne etcekler tövbe bismillah :F sanada yazık olmuş tecavüze uğramış gözüküyorsun :A