korkusuzlarda intikam

glu gşu yapıyorudum
neyse my izle de toton azccık kalite görsün

dur durrr kınanı ben yakarım cnm sen yorulma daha ne istiyorsun böyle arkadaştan

star tv yi açtım ilk kez muhteşeme bakıyorum arada bir fazla dayanamayacağım kaparım briazdan sülo döktürüyor
Şehzade Mustafa'nın ölümünde izledim enson daha sonra neoldu bilmiyorum.
Meryem'den sonra Vahide sarmadı.

dur durrr kınanı ben yakarım cnm sen yorulma daha ne istiyorsun böyle arkadaştan
kendi kınamı kendim yakarım yardım istemem
kurda sormuşlar neden ensen kalın diye kurt= - kendi işimi kendim görürüm ondan demiş

Şehzade Mustafa'nın ölümünde izledim enson daha sonra neoldu bilmiyorum.
Meryem'den sonra Vahide sarmadı.
mustafada bende bakmıştım meryemden sonra terkedenlerden biride benim ama favorisi gül ağa ve sümbül ağa olan fanları var forumda onlar asla terketmedi diziyi
)

sana ayarlatıyom işte sana kilitlenmiş durumdalar
istesen sanada kilit atabilirler rica et bir hele

Bomba patlıyor çiğdem destere kaçmak yerine geyik yapıyor )))) şimdi bu zekadaki kişiler tecavüze uğramasın da kim uğrasın ))) pompy sperm bombasını da patlattı ya sırtı yere değmez

Bomba patlıyor çiğdem destere kaçmak yerine geyik yapıyor )))) şimdi bu zekadaki kişiler tecavüze uğramasın da kim uğrasın ))) pompy sperm bombasını da patlattı ya sırtı yere değmez
bizim ne sucumuz varr pompy ne derse onu yapmak zorunda kalıyoruz haberimiz bile olmadan

Bu nasıl senaryo @pompy 😱 camide nikah olurmu ,ya benim spermlerimde ne aradın, çiğdem tecavüze uğramış

anam beynimden kaynar sular döküldü ya
bu nasıl senaryo spermlerimi ne etcekler tövbe bismillah
sanada yazık olmuş tecavüze uğramış gözüküyorsun

anam beynimden kaynar sular döküldü ya
bu nasıl senaryo spermlerimi ne etcekler tövbe bismillah
sanada yazık olmuş tecavüze uğramış gözüküyorsun
başıma gelmeyen kalmadı pompy sayesinde
@destere yanımda süslük duruyor hepp korumuyor beni boynu devrilsin