korkusuzlarda intikam

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

https://www.facebook.com/video.php?v=19767949363643912. bölüm
ekibin üstünde karabulutlar dolaşıyor
Halit komiser: yardım erdem müdür iyimisin halit hakan komiserim eyvah eyvah
birgün bir olay çıkar destere Çiğdem gözlemci birgün bir doğumgünü partisine giderler
ama olaylar bu defa fena gelişir pastanın içine bomba koymuştur pastayı kesecekten bomba patlar
Çiğdem: bu ne artık
destere hedef biziz kaçın
gözlemci tamam kaçıyoruz
Alo pelin ve Arkadaşlar çatışırlar seden kaçar emineyi ceyhunla evlendirmek ister ilk önce
Çişem daha başımıza gelecekler var eğer rosalini yakalayıp resmi nikah yaparsak aklımda eğer ama akıllarında başka bir fikir gelir ümit kurtulur öncenin öpücüğüyle
Erdem müdür ceyhunun restaurantını basar destere alacağı 5 kız tarafından Çiğdemle nikahlanmasını ister önceyi destereye isterler ama vermezler ardından erkinin eşi ünzüleyi rehin alıp nikah şahidi yaparlar emineyi ceyhunla evlendirr resmi nikahla camide ve cevaor hotelde
gerdek olur Çiğdem ceyhun tarafından tecavüz edilir ve yardımcısı xemrexxx şehzade selim fuhuş mafyasına satarlar gözlemcinin spermlerini çalar ve yemek yapar balıkın üstüne sürer
erdem müdür:bu burda bitmeyecek
Aslının Abisi ve ceyhun raconsuz giremezsin yoksa işler karışır
destereyLE pelini evlendirir camide pelin siz nasıl birisiniz camide evlilikmi olur at o silahını pelin o nikah defteri çoktan gitti yerine bişey yaparsan vurulursun erdem müdürü komiser tutuklanır atın hapse
CIA sağolun
ya adamlarını geri çek yada başına gelceklerden sorumlu değilim camide fuhuş yaptırmaktan 81 yıl hapis cezasına karar verildi
faruk Aydoğdu Amir sizden bişey isticem bu işi çözüp lekeyi üstümüzden atacağız
Arama izni tutuklusun Halit komiser
Ya bunlar ne camiyi patlatmak felan filan bide darbe girişimide hakan komiser tutuklanır ve hapiste eski çocuk şubeden terör örgütü kurmak şuçundan hapse atılan Atilla erzan ölür bu hangi davanın
faruk amir bu dava siberbahçe davası bu ne gezi davasıyla siberbahçe davasını birleştirme kararını almışlar ve bunda yargılanan ekip halit komiser hakan komiser erdem müdür emniyette bomba roketatar kalişnikop el bombası atom bombası gerçin müdür ve ekibine geçer ve bunları seden ve ceyhuna verir nükleer bombası kitabıyla ve Atom bombası kitabını alır el bombası dinamit balta
Faruk yok artık aklımda bir fikir var Ali ozan Amir ve ekibi Asayişten yardım isteyeceğiz bu işi ancak onlar çözer.
rosaLİN ne oldu mitle CIA peşimizde
Çisem bunlar ne böyle inanamıyorum başımıza bir mit CIA birliği eksikti
Aslı ve ece süleyman müdürün ekibine 3 kuma yaratırlar çiseme ve elife 3 er kuma gelmiştir
rosalin eyvah 3 tanede erkine gelir. firuze döver ve kapı dışarı eder
12.bölüm sonu

Son düzenleme:
ohaaaa tecavüz ediyorlar bana 😱😱😱
@gözlemci sperlerimlerini çalıp yemek yapıp balığa sürüyorlar 😱😱
doğum günü pastasında bomba patlıyor 😱😱😱

neler olmuşş @destere

o sana yan gözle bakan ceyhunun ( gerçi adam yan gözle bakma kısmını aşmış işi ilerletmiş gibi
) gözünü oyacağım yuvasını yıkacağım onu gül ağaya çevirip @xemrexxx ile nikah masasına oturtacağım
)

hhahaha ellerin dert görmesinnnn destere ilee doğra onuuuu kess parçala

Maç izliyorum Galatasaray-Eskişehirspor
Senin futbolla alakan yok sanırım
boşver ya teneke kupa fenerbahçe o kupayı alana kadar çok değerliydi şimdi fenerbahçe üstüste iki kez alınca millet kupaya teneke dedi
bugün teneke kupa için oynaşıp duruyorlar önemli bir maç değil

evetttt brakk benim peşimi @destere yi al senn napıyorsan yap bende satmış oldum bu arada hemen ahhaha
sen zaten fırsat kolluyorsun arkadaş arkadaşa bunu yaprmı kınıyorum hatta kına yakıyorum kendime
)

ayol fuhuş işine mi girmişim iyi destereyi satarım o totoyla çok müşteri çeker
gül ağa sen yaşıyormuydun
) koş fistanlı menon ölüyor sülüman coşmuş yine tontoşum tosbağam totosu büyük kaplumbağam ölme sen kalk ben yatayım bir erkekle diye ağlıyor sülocan

boşver ya teneke kupa fenerbahçe o kupayı alana kadar çok değerliydi şimdi fenerbahçe üstüste iki kez alınca millet kupaya teneke dedi
bugün teneke kupa için oynaşıp duruyorlar önemli bir maç değil
İzleyecek başka bişey yok.