YS Korku Kayıtları 3.Bölüm

O zaman çooooooooooooook uzunsa ben de okuyamam tabi ki. O kadar zamanım yoooook.

Hatlarmı karıştı? Senin yorumundan yola çıkarak okuyacaktım güya ama şimdi benim yorumumla seni vazgeçirdim A
@gözlemci bana kinlenmese bari
Hatlar kısa süreli değişime uğramış belli.
Ya aslında ilk konuyu okuduğumda gördüm o kısmı ama aşağı in in in in in in bitmiyordu.
Ben de hepten isteksizdim o kısmı okumaya. Bu yorum işi noktalamış oldu.

Bir okumaya başlasan merakta bırakıyor insanı okumak istiyorsun sen okumaya başlamamışsın hiç sanırım bende uzun falan dedim ama okumaya başlayınca bitirmek istiyosun
sen bilirsin tabiide okusan çok etkileneceğin bişeydi

Bende onu okuyacak zaman ve istek yok şuan.
Hiç girmiyim o yüzden kalsın. @gözlemci kardeşim de bana alınmaz anlıyordur durumumu.

Hiç girmiyim o yüzden kalsın. @gözlemci kardeşim de bana alınmaz anlıyordur durumumu.

Bence zaman yaratabilirsin ama okuma isteğin yok o yüzden neyse okusan iyi olurdu zamanın yoksa ben saygı duyuyorum Enisimde birşey demez sanırım bilemiyorum gelince sorarız

Bence zaman yaratabilirsin ama okuma isteğin yok o yüzden neyse okusan iyi olurdu zamanın yoksa ben saygı duyuyorum Enisimde birşey demez sanırım bilemiyorum gelince sorarız
Zaman kavramı çok sıkıntılı şu sıralar bende. Hiç bir şeye yetmiyor.
1 günün 30 saat falan olması lazım ki istediklerimi yetiştireyim.

Keyfin bilir, ister beğen ister beğenme

Ben devam edecem her hafta

Böylemi davranıyorsun okuyucularına 😱
Küstüm

Napim sen söyle

Siz aziz okuyucularıma okusun diye binbir emekle korka bata çıka bilgi toplayayım ama siz beğenmeyin

Anlamaz o durumu

Alınmam der ama lafinı esirgemez.
Bak uzun dedim diye bana nasıl davrandı gözlemci bey

Hatlarmı karıştı? Senin yorumundan yola çıkarak okuyacaktım güya ama şimdi benim yorumumla seni vazgeçirdim A
@gözlemci bana kinlenmese bari
Ben ne zaman kin besledim😱
Kin besleyip büyütseydik ohoo

Bence de okumayın sonuçta olmuş bitmiş yaşanmış birşey rivayet birazda
Haftaya okuyun ama