YS Korku Kayıtları 3.Bölüm

kusura bakma dostum sana okudunmu diye sorup durdum ama şimdi anlıyorum seni.
Dışarda cama çarpan yağmur sesleri içerisi kapkaranlık, bir cesaretle @gözlemci nin yazısını okuyayim dedim,derken hikayenin devamını kutuya koymuş. Neyse ben okumaya başladım ve oku oku bitmedi, dur bi dedim nekadar kalmış diye bakındım, aşağı hızlı hızlı in bitmedi :F sonra aman kalsın dedim :F
ben pes ettim. Okuyamam bu yazıya, okuyanada maşallah diyorum :F
O zaman çooooooooooooook uzunsa ben de okuyamam tabi ki. O kadar zamanım yoooook. :A :A

Hatlarmı karıştı? Senin yorumundan yola çıkarak okuyacaktım güya ama şimdi benim yorumumla seni vazgeçirdim A
@gözlemci bana kinlenmese bari :A
Hatlar kısa süreli değişime uğramış belli. :A Ya aslında ilk konuyu okuduğumda gördüm o kısmı ama aşağı in in in in in in bitmiyordu. :A Ben de hepten isteksizdim o kısmı okumaya. Bu yorum işi noktalamış oldu. :A

Hatlar kısa süreli değişime uğramış belli. :A Ya aslında ilk konuyu okuduğumda gördüm o kısmı ama aşağı in in in in in in bitmiyordu. :A Ben de hepten isteksizdim o kısmı okumaya. Bu yorum işi noktalamış oldu. :A

Bir okumaya başlasan merakta bırakıyor insanı okumak istiyorsun sen okumaya başlamamışsın hiç sanırım bende uzun falan dedim ama okumaya başlayınca bitirmek istiyosun:D sen bilirsin tabiide okusan çok etkileneceğin bişeydi

Bir okumaya başlasan merakta bırakıyor insanı okumak istiyorsun sen okumaya başlamamışsın hiç sanırım bende uzun falan dedim ama okumaya başlayınca bitirmek istiyosun:D sen bilirsin tabiide okusan çok etkileneceğin bişeydi
Bende onu okuyacak zaman ve istek yok şuan. :A Hiç girmiyim o yüzden kalsın. @gözlemci kardeşim de bana alınmaz anlıyordur durumumu. :A

Bende onu okuyacak zaman ve istek yok şuan. :A Hiç girmiyim o yüzden kalsın. @gözlemci kardeşim de bana alınmaz anlıyordur durumumu. :A

:FBence zaman yaratabilirsin ama okuma isteğin yok o yüzden neyse okusan iyi olurdu zamanın yoksa ben saygı duyuyorum Enisimde birşey demez sanırım bilemiyorum gelince sorarız

:FBence zaman yaratabilirsin ama okuma isteğin yok o yüzden neyse okusan iyi olurdu zamanın yoksa ben saygı duyuyorum Enisimde birşey demez sanırım bilemiyorum gelince sorarız
Zaman kavramı çok sıkıntılı şu sıralar bende. Hiç bir şeye yetmiyor. :A 1 günün 30 saat falan olması lazım ki istediklerimi yetiştireyim. :A

Keyfin bilir, ister beğen ister beğenme :A

Ben devam edecem her hafta :A :A

Böylemi davranıyorsun okuyucularına 😱
Küstüm :ppp:

Napim sen söyle :A

Siz aziz okuyucularıma okusun diye binbir emekle korka bata çıka bilgi toplayayım ama siz beğenmeyin :A :A

Anlamaz o durumu :A
Alınmam der ama lafinı esirgemez.
Bak uzun dedim diye bana nasıl davrandı gözlemci bey :( :T:

Hatlarmı karıştı? Senin yorumundan yola çıkarak okuyacaktım güya ama şimdi benim yorumumla seni vazgeçirdim A
@gözlemci bana kinlenmese bari :A
Ben ne zaman kin besledim😱
Kin besleyip büyütseydik ohoo :A :A

Bence de okumayın sonuçta olmuş bitmiş yaşanmış birşey rivayet birazda :A Haftaya okuyun ama :A