resmen adele ft. eminem kalitesinde olmuş şarkı tescillendi arkadaşlarBeğenmedim.
birkaç ek unutmuşsun anlaşılmıyor ne dediğinNeyse en azından şarkının klibi daha da izlenir klip@OzaN
İnşallahNeyse en azından şarkının klibi daha da izlenir klip@OzaN
sus kız yamaşak ağızlı .ssBunlar da tadını kaçırdı, artık güldürmüyorlar beni.
Şarkıya reklam olması adına iyi oldu tabi.
Fazla yazmişim iki kere "klip" demişimbirkaç ek unutmuşsun anlaşılmıyor ne dediğin
çok teşşekkür ediyorum kiralık aşkın öyle bir huyu var şarkıları patlatıyorFazla yazmişim iki kere "klip" demişimelim ayağım dolaşti sevdiğim şarkının reklamı yapılınca😛
@Çiğdem-'ün ömüşü için otur kalk dua et 2 rekat namaz kılçok teşşekkür ediyorum kiralık aşkın öyle bir huyu var şarkıları patlatıyor
korişle nöroya spinn off lazım zaten dizinin artık yarısı koriş-nöro
haha ayy vlla görünen koriş için izleniyor gibi hava veriyor ama ömer hastalandı adam 1 hafta oynamadı diye dizi batıyordu nerdeyse normalde 3 hafta oynamaması gerekirken hasta hasta çekimlere almak zorunda kaldık tüm bölüm evde pijamalı yatıyor şekilde çektikkorişle nöroya spinn off lazım zaten dizinin artık yarısı koriş-nöroömüş az biraz çıkıyor sırrı öğrenmeyen bir ömüş bir yasemin olduğu için kasıntı kalıyorlar dizide
ayol koriş gitse reytingin yarısı giderhaha ayy vlla görünen koriş için izleniyor gibi hava veriyor ama ömer hastalandı adam 1 hafta oynamadı diye dizi batıyordu nerdeyse normalde 3 hafta oynamaması gerekirken hasta hasta çekimlere almak zorunda kaldık tüm bölüm evde pijamalı yatıyor şekilde çektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?