resmen adele ft. eminem kalitesinde olmuş şarkı tescillendi arkadaşlarBeğenmedim.
birkaç ek unutmuşsun anlaşılmıyor ne dediğinNeyse en azından şarkının klibi daha da izlenir klip@OzaN
İnşallahNeyse en azından şarkının klibi daha da izlenir klip@OzaN
sus kız yamaşak ağızlı .ssBunlar da tadını kaçırdı, artık güldürmüyorlar beni.
Şarkıya reklam olması adına iyi oldu tabi.![]()
Fazla yazmişim iki kere "klip" demişimbirkaç ek unutmuşsun anlaşılmıyor ne dediğin![]()
çok teşşekkür ediyorum kiralık aşkın öyle bir huyu var şarkıları patlatıyorFazla yazmişim iki kere "klip" demişimelim ayağım dolaşti sevdiğim şarkının reklamı yapılınca😛
@Çiğdem-'ün ömüşü için otur kalk dua et 2 rekat namaz kılçok teşşekkür ediyorum kiralık aşkın öyle bir huyu var şarkıları patlatıyor![]()
korişle nöroya spinn off lazım zaten dizinin artık yarısı koriş-nöro
haha ayy vlla görünen koriş için izleniyor gibi hava veriyor ama ömer hastalandı adam 1 hafta oynamadı diye dizi batıyordu nerdeyse normalde 3 hafta oynamaması gerekirken hasta hasta çekimlere almak zorunda kaldık tüm bölüm evde pijamalı yatıyor şekilde çektikkorişle nöroya spinn off lazım zaten dizinin artık yarısı koriş-nöroömüş az biraz çıkıyor sırrı öğrenmeyen bir ömüş bir yasemin olduğu için kasıntı kalıyorlar dizide
![]()
ayol koriş gitse reytingin yarısı giderhaha ayy vlla görünen koriş için izleniyor gibi hava veriyor ama ömer hastalandı adam 1 hafta oynamadı diye dizi batıyordu nerdeyse normalde 3 hafta oynamaması gerekirken hasta hasta çekimlere almak zorunda kaldık tüm bölüm evde pijamalı yatıyor şekilde çektik![]()