Koray Şahinbaş 'Yeraltı'nda ! | NOW

Alemdar

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,407
Puanı
610
IMG_6178.webp

Medyapım imzali NOW'un yeni dizisi 'Yeraltı' hakkında haberler gelmeye devam ediyor.

Bahadır Özdener'in yazdığı, Murat Öztürk'un yönetmenliği üstlendiği, Devrim Özkan ve Deniz Can Aktaş'ın başrollerini paylaşacağı, Fatih Aksoy imzalı dizi 'Yeraltı'nın çekimleri Kasım ayında başlıyor.

Dizinin kadrosuna son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ve 'Hudutsuz Sevda' gibi dizilerde yer alan Koray Şahinbaş dahil oldu.

Geçtiğimiz akşam diziye 'Merdan' karakteriyle dahil olan Burak Sevinç'in açıklamalarına göre ilk bölümün Ocak ayı için planlandığını belirtti.

'Yeraltı' çok yakında NOW'da

Kaynak : newhaber

NOW kıyımlara başlar o zaman Kasım itibariyle.

NOW kıyımlara başlar o zaman Kasım itibariyle.
Şu an ben Pazartesi olur mu diye düşünüyorum ? Olursa kıyımlar çabucak gelir, ilk bölüm çekimleri yakında bitecek olan Sakıncalı var + Yeraltı ocak ayında kesin + Yerli Doktor dizisi hazırda ve riskte 2 dizisi var 😂 (Ben Leman ve Ben Onun Annesiyim)

Yeraltı için risk alıp Pazartesi'ye atabilirler ve analizlerim sonucunda ben, Pazartesi olabilir diyorum. Uzak Şehir'in kitlesini yavaş yavaş kopucak diziden. @cokiyitvci

Şu an ben Pazartesi olur mu diye düşünüyorum ? Olursa kıyımlar çabucak gelir, ilk bölüm çekimleri yakında bitecek olan Sakıncalı var + Yeraltı ocak ayında kesin + Yerli Doktor dizisi hazırda ve riskte 2 dizisi var 😂 (Ben Leman ve Ben Onun Annesiyim)

Yeraltı için risk alıp Pazartesi'ye atabilirler ve analizlerim sonucunda ben, Pazartesi olabilir diyorum. Uzak Şehir'in kitlesini yavaş yavaş kopucak diziden. @cokiyitvci
Çok iyi hazırlanıyor Yeraltı. Tutacak inşallah. Hangi gün olursa olsun. ❤️

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Halo'da devam edeceği açıklanan isimler ile devam ediliyor, Caner Kurtaran ile son görüşmeler yapılıyordu. O ne olacak bakalım?
Caner bey net gelir. Onun EDHO'dan gelen bir aksiyon sevdası var ki (Raci) Bahadır'larla da ilk işi KV Irak'ta da beraberlerdi Şevket olmadan önce. Ben gözü kapalı oynar diyorum yakında çıkar haberini. Asıl benim merakım hangi gün olacağı.

Bu arada foton güzelmiş la benlik değil ama iyi birini seçmişsin 😂

Caner bey net gelir. Onun EDHO'dan gelen bir aksiyon sevdası var ki (Raci) Bahadır'larla da ilk işi KV Irak'ta da beraberlerdi Şevket olmadan önce. Ben gözü kapalı oynar diyorum yakında çıkar haberini. Asıl benim merakım hangi gün olacağı.

Bu arada foton güzelmiş la benlik değil ama iyi birini seçmişsin 😂
ABİ için ATV önce davranmazsa salı günü diyorum, erkek izleyiciyi hayda hayda çeker.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bak Kıskanmak'ı çek Cumartesi'ye al Yeraltı'yı Salı'ya, tüm gruplar senin olsun 🙂

O değilde Yeraltı'nın kadrosu zayıf daha, bir EDHO kadrosu yok mesela. Şöyle Levent Ülgen, Uğur Yücel'leri çekmek lazım abi.
Cumartesi ne alaka. :D Ben Leman'ım var. Gayet iyi gidiyor. ❤️

Kıskanmak, Ben Leman, Ben Onun Annesiyim hepsi bitirilmiş daha yayına girmeyen dizi için. :A Yıllardır o gün aksiyon izlemeye alışık bir kitle varken ve Uzak Şehir'in karşısına yine kadın kitlenin izleyeceği bir iş konulmayacağı barizken pazartesiye geleceği açık yani boşa teori kasmaya gerek yok itici oluyor.

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Kıskanmak, Ben Leman, Ben Onun Annesiyim hepsi bitirilmiş daha yayına girmeyen dizi için. :A Yıllardır o gün aksiyon izlemeye alışık bir kitle varken ve Uzak Şehir'in karşısına yine kadın kitlenin izleyeceği bir iş konulmayacağı barizken pazartesiye geleceği açık yani boşa teori kasmaya gerek yok itici oluyor.
Aaaa yapma Aserat'cım en çok aksiyonsever kitle Salı'dır bence Pazartesi değil 😂