Konyaspor Tek Golle Yıkıldı: 0-1

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
57d93d5318c77320d06574f5.jpg

Konyaspor UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Shakhtar Donetsk karşısında.

22:05'te başlayacak mücadele TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

İki takım da sahaya şu 11'lerle çıkacak;

Atiker Konyaspor: Serkan, Douglas, Ali Turan, Vukovic, Skubic, Jonsson, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Milosevic, Bajic.

Shakhtar Donetsk: Pyatov, Butko, Kucher, Rakitskyy, Ismaily, Fred, Stepanenko, Marlos, Kovalenko, Bernard, Ferreyra.

Konyaspor'dan iyi bir savunma bekliyorum. Konyaspor'a başarılar diliyorum.

Zor günlerimizde bize statlarını açan Osmanlıspor ve Konyaspor'a başarılar. Her zaman destekleyeceğim iki takımımızı da.

Aykut Kocaman çağ dışı futbolunu oynatıyordur yine. Zorya maçını izledim zaten bu maçı da izlersem midem kaldırmaz.

Konyaspor çok iyi savunma yapıyor, en azından mücadele var. Taraftar da çok iyi. :)

Aykut Kocaman çağ dışı futbolunu oynatıyordur yine. Zorya maçını izledim zaten bu maçı da izlersem midem kaldırmaz.
Yok artık, Konyaspor kendisinden daha güçlü bir takıma karşı gösterdiği mücadele, sahanın her yerinde basıp koşması nasıl çağ dışı futbol oluyor? Sen ne bekliyorsun açılıp 3 tane yemesini mi? :)

Yok artık, Konyaspor kendisinden daha güçlü bir takıma gösterdiği mücadele, sahanın her yerine basıp koşması nasıl çağ dışı futbol oluyor? Sen ne bekliyorsun açılıp 3 tane yemesini mi? :)
Aykut Kocaman her takıma karşı korkak futbol oynatan korkak bir teknik direktör. Kalenin önüne otobüs çekmek çağ dışı futboldur benim gözümde.

İY | Atiker Konyaspor 0-0 Shakhtar Donetsk Topla oynama: %24-%76 Başarılı pas sayısı: 61-287 Toplam şut: 3-9 İsabetli şut: 0-5

45 dakikada sadece 60 pas yapabilmiş takımı. Rezalet.

Aykut Kocaman her takıma karşı korkak futbol oynatan korkak bir teknik direktör. Kalenin önüne otobüs çekmek çağ dışı futboldur benim gözümde.

İY | Atiker Konyaspor 0-0 Shakhtar Donetsk Topla oynama: %24-%76 Başarılı pas sayısı: 61-287 Toplam şut: 3-9 İsabetli şut: 0-5

45 dakikada sadece 60 pas yapabilmiş takımı. Rezalet.
Aykut Kocaman hakkında siz de böyle mi düşünüyorsunuz? 😱 @Arslan Bey @OzaN

Beğenmediğiniz hocalar Ersun Yanal (hücuma dayalı) ve Aykut Kocaman (pasa dayalı), Süper Lig'de en iyi futbolu oynatan teknik adamlar.

Demek ki böyle taraftara Perreira ve Dick Advocaat müstahak. :)

Beğenmediğiniz hocalar Ersun Yanal (hücuma dayalı) ve Aykut Kocaman (pasa dayalı), Süper Lig'de en iyi futbolu oynatan teknik adamlar.

"Aykut hoca olmasa Konyaspor vasat giderdi" diyorum ben. Emek verdi takıma. :)

Ben Aykut Kocaman'ı beğenirim, her zaman destekçisi oldum. Bence futbolu iyi bilen bir teknik adam ve elindekini kullanmayı iyi biliyor. Ne istediğini de. Yalnız fazla defansif oynattığı ve futbolunun göze çok hoş gelmediği doğru. Fenerbahçe'deyken 1-0 önde olduğumuz maçlarda Selçuk'un oyuna girmesinden çok çekmiştik. :)

@xdragxx Aykut ile en büyük Aykut Kocaman düşmanı biziz bu forumda. Zamanında öyle bir eleştiriyorduk ki burada Kocaman'ı... Bir daha Kocaman'ı Fenerbahçe'nin başında görecek mecalim yok.

Ersun Yanal'ı beğenmediğimi nerden çıkardın anlamadım. Aykut Kocaman'ı beğenmemek kadar doğal bir şey yok. Az çektirmedi bize. Gol atmaya korkardı adam. Gol atınca direk takımı geriye çekerdi. Marsilya maçı vardı Alex'in son golünü attığı 2-0 idi maç Alex'i ve birkaç hücum futbolcumuzu çıkarmıştı takım pas yapamamış, Marsilya tek kaleye dönmüş ve 2 gol atarak 2-2 yapmışlardı. Aykut Kocaman'ın vizyonsuz biri olduğunu en iyi kanıtlayan maç o maçtır.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin genlerini değiştirmiş, takımı aciz ve korkak futbola alıştırmış, derbi üstünlüğünü verdirmiş bir adam. Kulübün en büyük efsanesiyle, egosuz bir adamla ego çatışmasına girmiş biri. Bir daha bu kulübün başında onu görmek istemiyorum, umarım da gerçekleşmez böyle bir şey.

@xdragxx Aykut ile en büyük Aykut Kocaman düşmanı biziz bu forumda. Zamanında öyle bir eleştiriyorduk ki burada Kocaman'ı... Bir daha Kocaman'ı Fenerbahçe'nin başında görecek mecalim yok.

Ersun Yanal'ı beğenmediğimi nerden çıkardın anlamadım. Aykut Kocaman'ı beğenmemek kadar doğal bir şey yok. Az çektirmedi bize. Gol atmaya korkardı adam. Gol atınca direk takımı geriye çekerdi. Marsilya maçı vardı Alex'in son golünü attığı 2-0 idi maç Alex'i ve birkaç hücum futbolcumuzu çıkarmıştı takım pas yapamamış, Marsilya tek kaleye dönmüş ve 2 gol atarak 2-2 yapmışlardı. Aykut Kocaman'ın vizyonsuz biri olduğunu en iyi kanıtlayan maç o maçtır.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin genlerini değiştirmiş, takımı aciz ve korkak futbola alıştırmış, derbi üstünlüğünü verdirmiş bir adam. Kulübün en büyük efsanesiyle, egosuz bir adamla ego çatışmasına girmiş biri. Bir daha bu kulübün başında onu görmek istemiyorum, umarım da gerçekleşmez böyle bir şey.
Gerçekleşeceği kesin, gelecek sezon %90 takımın başında. :A

"Aykut hoca olmasa Konyaspor vasat giderdi" diyorum ben. Emek verdi takıma. :)

Ben Aykut Kocaman'ı beğenirim, her zaman destekçisi oldum. Bence futbolu iyi bilen bir teknik adam ve elindekini kullanmayı iyi biliyor. Ne istediğini de. Yalnız fazla defansif oynattığı ve futbolunun göze çok hoş gelmediği doğru. Fenerbahçe'deyken 1-0 önde olduğumuz maçlarda Selçuk'un oyuna girmesinden çok çekmiştik. :)

Bu Aykut Kocaman değil mi sizi Şampiyon yapıp UEFA'da yarı final oynatan? Korkak futbol oynattığına katılmıyorum, kime göre neye göre?

30 milyon Euro'luk Konyaspor, geçen yıl 130 milyon Euro'luk hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'yi yendi. Sadece 1 maç değil senelerdir yeniyor.

@OzaN Selçuk ve Gökhan’ın sakatlıkları olmasa, Fenerbahçe, Benfica'ya kolay kolay yenilmeyip UEFA'da finali de görebilirdi hatırlatırım. :)

Maçın adamı kesinlikle Serkan Kırıntılı, çok iyi iş çıkarıyor.

Serkan %100 lük 3 net pozisyon çıkardı helal olsun. :clapping: Yalnız Shaktar 2. yarı tek kale oynuyor Konya'nın toparlanması lazım böyle giderse gol yer adamlar her dakika kalemizde.

Bu Aykut Kocaman değil mi sizi Şampiyon yapıp UEFA'da yarı final oynatan? Korkak futbol oynattığına katılmıyorum, kime göre neye göre?

30 milyon Euro'luk Konyaspor, geçen yıl 130 milyon Euro'luk hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'yi yendi. Sadece 1 maç değil senelerdir yeniyor.

@OzaN Selçuk ve Gökhan’ın sakatlıkları olmasa, Fenerbahçe, Benfica'ya kolay kolay yenilmeyip UEFA'da finali de görebilirdi hatırlatırım. :)
UEFA Yarı Final'i iyi bir başarı hiçbir lafım yok ama kura şansı da var yok demesek ayıp olur. BATE, Plzen ve Lazio kuraları çok iyi kuralardı. BATE'yi falan zar zor eledik Kadıköy'de 1-0, 1-1 gibi skorlar aldık bu vasat takımlara karşı. :)