Konyaspor - Fenerbahçe | Süper Lig 21-22 Sezonu - 11. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Konyaspor kazanır.

Oy: 1 25.0%
  • Berabere biter.

Oy: 1 25.0%
  • Fenerbahçe kazanır.

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Skordan bağımsız olarak bu sezonun flaş takımı Konya olacak gibi gözüküyor Hatay ile birlikte. Adamlar bizi de ezdiler Arena’daki maçta, futbolun adaleti yoktu neyseki o gün de şansa bala 1-0 yenmiştik. Ama Konya’daki maçta Eğer bu formları devam ederse yine 3-4 tane sallarlar bize. O yüzden başımıza gelip gelmeyeceğini bilmeden gülmek artık elde patlamasına neden oluyor, gerek yok…
Bunlara 80 dakika 10 kişi oynadık. İkinci yarı kafa kafaya gittik. Rahmetli Gervinho dedem o golü kaçırmasaydı galibiyet bile alabilirdik.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Altay'a üzüldüm. Omuz çok sıkıntılı bir bölge. Umarım ciddi bir şeyi olmaz. Valencia'da çıkarken kötüydü. İnşallah ikisinin de sakatlığı ciddi değildir.

Altay'a üzüldüm. Omuz çok sıkıntılı bir bölge. Umarım ciddi bir şeyi olmaz. Valencia'da çıkarken kötüydü. İnşallah ikisinin de sakatlığı ciddi değildir.
Altay çok ah aldı... Kendini vazgeçilmez sanıyordu...
Sakatlığına elbette üzüldüm ama sakatlığı sırasında tedavi olurken düşünmeli bazı şeyleri.

Neyse Ozanın dediği gibi bu sezonuda bitirdik.
Şuan ki gidişat Trabzonu şampiyonluk yapacaklar.

Altay çok ah aldı... Kendini vazgeçilmez sanıyordu...
Sakatlığına elbette üzüldüm ama sakatlığı sırasında tedavi olurken düşünmeli bazı şeyleri.

Neyse Ozanın dediği gibi bu sezonuda bitirdik.
Şuan ki gidişat Trabzonu şampiyonluk yapacaklar.
Kim abi o bizi şampiyon yapacak olanlar söyle de yardımcı olayım onlara. :D

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD