Hadi dostum Survivor sayfasına bekliyorum seni...Bunlar hep fazla vizyon.
GS’miz yarın üzerine düşeni yapacaktır, sen de üzerine düşeni yap ve SİNERJİye ortak ol artık.
Ali Koç'u hala seviyorum ve istifa etmesini istemem ama yaptığı dev yanlışların farkına varmalı. Bir an önce doğru bir teknik direktör bulmalı ve transfer döneminde de bu kez mantıklı işler yapmalı.Ali Koç’la yola devam mı?
Bu eşekleri kim alacak orası da ayrı konu.Kadroyu komple satıp yeni bir takım kurmak gerek.
8 kişi kalacaktıdaGeçen haftadan maçları izlemeyi bıraktım..o kadar huzurluyum ki..Birde Fenerbahçe için mi kafamı yoracam...Yeterince üzdü zaten. Ne halleri varsa görsünler...9 kişi kalmış takıma gol bite atamayan bir Fenerbahçe..Utançtır.
Survivor izleyin
Fener’in hali gerçekten ders çıkarılası bir ibret öyküsü resmen Ali Koç’un, Ersun’un geldiği nokta bir yana; sezonun ilk yarısında birkaç üst üste galibiyet alınca “ezecez hepinizi, biz şampiyon olacağız siz sıralamayı belirleyin, biz şampiyonuz sizin devriniz bitti” diye erkenden havaya giren o taraftarlar, Twitter sayfaları filan... İşte büyük konuşmayın Allah sevmez diye çok söyledik ama 2006’dan beri dinleyen kim
Ali Koç'u hala seviyorum ve istifa etmesini istemem ama yaptığı dev yanlışların farkına varmalı. Bir an önce doğru bir teknik direktör bulmalı ve transfer döneminde de bu kez mantıklı işler yapmalı.
Başarısızlıktan sorumlu kulüpteki herkesi de yollamalı.