En az 3 ay yeşiliz ama
Ondan sonra bastonları hazırlarızForumun gördüğü en renkli yönetimiz böylesi daha güzelneyse ben çıkar size iyi geceler
Bende yatarım cicili bicili rüyalar sizlere
En az 3 ay yeşiliz ama
Ondan sonra bastonları hazırlarızForumun gördüğü en renkli yönetimiz böylesi daha güzelneyse ben çıkar size iyi geceler
Başlık çok yanıltıcıAsagidaki konuda bol bol bulabilirsiniz.
https://fav10.net/forum/threads/o-ses-türkiye-ekranlara-veda-ediyor.275831/unread
Başlık çok yanıltıcı
Başlığa aldanıp onu yazmamaları gerekir, konuyu okuyup konuya uygun bir şey yazmalarını beklerdim. Neyse.Asagidaki konuda bol bol bulabilirsiniz.
https://fav10.net/forum/threads/o-ses-türkiye-ekranlara-veda-ediyor.275831/unread
Ama bu sana Fanatik gazetesi gibi baslik atmana izin vermiyor.Başlığa aldanıp onu yazmamaları gerekir, konuyu okuyup konuya uygun bir şey yazmalarını beklerdim. Neyse.
Yıllardır forumun en çok konu açan üyesi olarak konuyu nasıl açacağımı kimseden öğrenecek değilim.Ama bu sana Fanatik gazetesi gibi baslik atmana izin vermiyor.
Ben öyle yaptım başlığı görünce öyle düşünmüştüm sonra okuyup gerçeği öğrendim yoruma da öyle olduğunu sanmıştım yazdımBaşlığa aldanıp onu yazmamaları gerekir, konuyu okuyup konuya uygun bir şey yazmalarını beklerdim. Neyse.
Ben de başlığa aldandım nedense. Bütün cemiyete yaydım. O Ses bitti bir daha başlamayacak diye ama neyseBen öyle yaptım başlığı görünce öyle düşünmüştüm sonra okuyup gerçeği öğrendim yoruma da öyle olduğunu sanmıştım yazdım
Konu açmada TOP 5'de yoksa da TOP 10'da varimdir. Senin de ilk sirada oldugunu biliyorumYıllardır forumun en çok konu açan üyesi olarak konuyu nasıl açacağımı kimseden öğrenecek değilim.
Aldanmak değil aslında başlıktan anlaşılan oydu başlık yanlış hata bizde değilBen de başlığa aldandım nedense. Bütün cemiyete yaydım. O Ses bitti bir daha başlamayacak diye ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?