Konu ve Kategorilere "Yok Say" Özelliği Eklendi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,995
Reaksiyon puanı
51,396
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Uzun zamandır forumdaki eksiklerimizden bir tanesi konu ve kategorileri yok sayma özelliğimizin olmayışıydı. Bundan böyle forum kategorilerinde veya konularda sağ üstteki "Yok Say" butonunu kullanarak konunun anasayfada sürekli karşınıza çıkmasını engelleyebilirsiniz.

Tabii bu özelliği kullanmayı çok abartmamanız önerilir. Yoksa bir noktadan sonra forumda kendinizi tamamen yalnız hissedebilirsiniz.
Sadece asla ilginizi çekmeyen ve çekmeyecek konular için kullanmanız yararlı olacaktır. Üstteki yakında Türkçeleşecek "Ignored" kısmından da yok saydıklarınızı ayrıca görebilirsiniz...
 
Güzel bir özellik olmuş, şahsen ben kullanmayı düşünmüyorum ama bazı konulara çok sayıda mesaj yazılıyor ve konular ana sayfadan düşmüyor. Bu tarz konulardan rahatsız olanların gayet işine yarar.
 
Güzel özellik. Pek fazla kullanacağımı zannetmiyorum ama takımların genel yorum konusunu ve bir kaç forum oyununu yok sayabilirim.

------

ve kullandım, hayırlı olsun.
 
Son düzenleme:
Reactions: Zeyno
Kullanacağımı sanmıyorum ama güzel düşünülmüş bence de.
 
Okudum ile Aynen'i özlüyoruz ama, yerleri dolmadı bir türlü



Ürün yerleştirme uyarısı yapsaymışsın keşke, reklama maruz kaldık.
@Dosi
Benim meşhur SS
Diss Savaşları için almıştım zamanında
1 sene olmak üzere en son yayınlanalı. Yeni bölümü düşüneyim artık


Bu arada yok say güzel bir özellik ama ben hiç kullanmam çünkü sıkıntı yaratacak mesajlara anında müdahale etmem gerekir ve benim gibi detaycı ve analizci birinin her kategori ve konuyu ara sıra kontrol etmesi gerekir
 
Etkinlik açılmasından yada konu açılmasından şikayetçiler ;bildirim ekranı doluyor diye şikayet edenler için iyi bir özellik olmuş.
Yok Sayar konuyu ne kendini üzer ne etrafını.

Hayırlı Olsun Özellik.
 
Çok iyi bir özellik bence. Keşke konulara isim etiketlemek de yasak olsa.
Benim ilgimi çekiyorsa zaten o konuya göz atıyorum, ilgimi çekmeyen konularda sürekli bildirim görmek biraz can sıkıcı.
@bazinga
 
Reactions: bazinga