Konu Açmada 1000'ler Kulübündeyim,❤ 30.000'ler Kulübüyle Forumdaki 4. Yılım

şarkıları yeni dinleyebildim. Hepside slow, tam benlik

öncelikle bir konuyu düzelteyim, Hayko ve Can için sevemiyorum ama şarkılarıni beğeniyorum demedim. Sevmediğim tarzlar ve pek dinlemiyorum demiştim. Hayko'yi hiç dinlememiştim. Son parçasindan sonra bakındım biraz ve baya hoşuma giden şarkıları oldu. Can ise, Eurovisionda çok sevememişim, oyüzden dinlemedim sonrasında kendini pek, ama bu yolladığın şarkı çok güzelmiş. En sevdiğim Can Bonomo şarkısi oldu diyebilirim. Bundan sonra önyargıları bırakıp dinleme sansı veririm yeni şarkılarına

Tekrardan teşekkürler

Reactions: MasacRE
Ne demek
Ben de zaten sevmediğin isimler derken dinlememişsindir ya da daha önce dinleyip o şarkılarını beğenmemişsindir diye düşünmüştüm. Yanlış anlaşılma yok bence yani

Reactions: Dosi
Nice güzel yıllar dilerim Zeynep, hep birlikte nice yıllara, nice mesajlara, nice sohbetlere...

Kaliteli hediyelerini takdim ediyorum.

Reactions: Yiğitt
Yok görmemişim

Şarkı harika

Ceylan bu aralar yeni klip çıkarmıştı. Sesi çok güzel
Hediyelerimden ilki şarkı olur, ikincisi Kanal D olur, üçüncüsü de sürpriz olur. Klasikleşti ben de.

Çok başarılı, dinledim son şarkısını da. Bu sana yolladığım gençle yaptığı şarkıları da çok başarılı.

Ayarlarım bir ara

Ayarlarım bir ara
aa sen nerelerdeydin be
Hoşgeldin ama elin boşgeldin

Tamam o bir ara baya uzun bir ara olur gibi

Bak 4. yıl kutlama konumu açmadım, 30 binle bir yapıp sizi iki kere hediyelerle yormayayım diye
en az 3 hediye kabul ediyorum bu konuda

Reactions: eskici
Boş gelmedim merak etme fazla uzatmadan hallederim