Kısmet, yapacak bir şey yok. Bitip gidecek işte bir şekilde. Zaman çabuk geçiyor sonuçta.
Boş yapıyorsun, yapma, seri gel.
Kısmet, yapacak bir şey yok. Bitip gidecek işte bir şekilde. Zaman çabuk geçiyor sonuçta.
Geliriz...Boş yapıyorsun, yapma, seri gel.
şarkıları yeni dinleyebildim. Hepside slow, tam benlik@Dosi hanım foruma kayıt olduğunuz 10 Mart 2015 tarihinden bu yana geçen 1490 gün, bir başka deyişle 35760 saat veya 2145600 dakika veya 128736000 saniyede yazdığınız 30.098 mesaj, topladığınız 18.179 reaksiyon puanı ve kazandığınız 1.060 ödül puanı için sizi kutlarım ve başarılarınızın devamını dilerim.
Gelelim hediyelerinize. Fav10 Top10 listelerinde Hayko Cepkin ile Can Bonomo'yu çok sevmediğinizi ama son şarkılarını beğendiğinizi söylemiştiniz. O yüzden bu isimlerden birer şarkı size hediyem olsun. Bunları da beğeneceğinizi umuyorum.
Ayrıca iki adet de sevdiğim yabancı şarkıyı size takdim eder ve nice sağlıklı, mutlu yıllar bizlerle birlikte olmanızı temenni ederim.
Ne demekşarkıları yeni dinleyebildim. Hepside slow, tam benlik
öncelikle bir konuyu düzelteyim, Hayko ve Can için sevemiyorum ama şarkılarıni beğeniyorum demedim. Sevmediğim tarzlar ve pek dinlemiyorum demiştim. Hayko'yi hiç dinlememiştim. Son parçasindan sonra bakındım biraz ve baya hoşuma giden şarkıları oldu. Can ise, Eurovisionda çok sevememişim, oyüzden dinlemedim sonrasında kendini pek, ama bu yolladığın şarkı çok güzelmiş. En sevdiğim Can Bonomo şarkısi oldu diyebilirim. Bundan sonra önyargıları bırakıp dinleme sansı veririm yeni şarkılarına
Tekrardan teşekkürler
Teşekkür ederimNice güzel yıllar dilerim Zeynep, hep birlikte nice yıllara, nice mesajlara, nice sohbetlere...
Kaliteli hediyelerini takdim ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 66802
Ekli dosyayı görüntüle 66803
Şarkı yok derken, var ya?Teşekkür ederimŞarkı yok ama sen zaten bol bol profilimde paylaşıyorsun, ona sayıyorum
Kanal D hediyeni forumda bir almayan ben kalmıştım, tamamlandı
Yok görmemişimŞarkı yok derken, var ya?(Sen de görünmüyor mu acep?)
Hediyelerimden ilki şarkı olur, ikincisi Kanal D olur, üçüncüsü de sürpriz olur. Klasikleşti ben de.Yok görmemişim
Şarkı harika
Ceylan bu aralar yeni klip çıkarmıştı. Sesi çok güzel
Ayarlarım bir ara@MasacRE nin bir kutlama konusunda size bir dip not bırakmıştım"(dip not: yakında forumdaki 4. yılım ve bir çoğunuzun borcu var bana. Bol hediyeler isterim)" Konudada belirttiğim gibii 1 ayda iki kutlama konusu olup sizler yorulmayın diye açmamıştımOna gıre fazla fazla hediye verin
@Maskeli Fedai (iade-i ziyaret borcun var)
@Forumdash @eskici siz ikinizin baya borcu var
Herkesi bekliyorum
aa sen nerelerdeydin beAyarlarım bir ara
Boş gelmedim merak etme fazla uzatmadan hallederimaa sen nerelerdeydin beHoşgeldin ama elin boşgeldin
Tamam o bir ara baya uzun bir ara olur gibi
Bak 4. yıl kutlama konumu açmadım, 30 binle bir yapıp sizi iki kere hediyelerle yormayayım diyeen az 3 hediye kabul ediyorum bu konuda
Film başa sarmasındaBoş gelmedim merak etme fazla uzatmadan hallederim
Sarmaz merak etme ama bu hafta içinde bekleme tabi gelecek hafta hallederim umarımFilm başa sarmasında
Gelecek hafta forumda olacaksan 8 grup daha gelecek olan güzelleri oylarsınSarmaz merak etme ama bu hafta içinde bekleme tabi gelecek hafta hallederim umarım
Hallettim hepsiniGelecek hafta forumda olacaksan 8 grup daha gelecek olan güzelleri oylarsın
Haledeceğin başka birşey daha yokmuydu?Hallettim hepsini
Hafta daha bitmedi hallederim onu da bir araHaledeceğin başka birşey daha yokmuydu?
Yani pazara kadar girerim foruma yine diyorsunHafta daha bitmedi hallederim onu da bir ara
Foruma giriyorum zaten ben ne zaman girmediğimi gördünYani pazara kadar girerim foruma yine diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?