'Konuşanlar' Exxen'e Transfer Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,682
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ZHF01_gorsel.png

'Konuşanlar' Exxen'e transfer oldu!

'1 Erkek 1 Kadın' senaristi Hasan Can Kaya'nın hazırlayıp sunduğu, sürpiz konuklarıyla izleyicilere eğlenceli anlar yaşatan ve YouTube'da yayınlanan talk show programı 'Konuşanlar' Exxen'e transfer oldu.

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, transferi "Hasan Can Kaya ile 'Konuşanlar' Exxen'de, hepimize hayırlı olsun" notu ile duyurdu.

EnBjVewW4AM1ep2.jpg

'Konuşanlar' yeni yılda Exxen'de!

Birkaç bölümünü izlediğim, keyifli bir programdı. Acun'un sosyal medyada popüler olup da almadığı kimse kalmayacak anlaşılan. :A

Programı izlemedim ama bayağı övüldüğünü görmüştüm akıllı davranmış. :A

'Konuşanlar' kesin bir yere transfer olur diyordum daha iki gün önce, haberi hızlı geldi. Sosyal medyada aşırı övülüyor ve herkes bunu konuşuyor, bir ben uzak kaldım sanırım. Çok iyi hamle olmuş Exxen adına, hayırlı olsun. :D

Ben de hiç izlemedim ama adını çok duyduğum için şaşırmadım. Exxen ve Gain bu tip parlayan youtube programlarını kendi aralarında kapacaklardır.

Ben de hiç izlemedim ama adını çok duyduğum için şaşırmadım. Exxen ve Gain bu tip parlayan youtube programlarını kendi aralarında kapacaklardır.
Bildiğimiz lise geyiğinin stand-up'a çevrilmiş hali :A
Özellikle kadınlara karşı bu kadar rahat olması beni rahatsız ediyor :D Tabii konuklar halinden memnun ama bana ters :A

Acun bir sal bizi be abi. Bari bu adamı bize bıraksaydın. Her hafta bir saat güldüğümüz bir şeyi bize bırak be. Oğuzhan Uğur, Ali Biçim ve Mesut Can Tomay hamleleri de bekliyorum ondan.

Bu arada bu platform ücretli mi olacaktı? Ücretliyse eğer fiyatı belli mi? (b)

O konu hakkında hiç bir bilgi yok ortalıkta. :( Ama ücretsiz olmaz bence.
Hiç duymadığım dediğin gibi, ondan sordum. Bu kadar yatırım yapılıyor, ben de ücretsiz olacağını sanmıyorum. Küçük bir ücretse ve içeriği de doluysa verilir aslında, Acun'a güveniyorum. :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Hiç duymadığım dediğin gibi, ondan sordum. Bu kadar yatırım yapılıyor, ben de ücretsiz olacağını sanmıyorum. Küçük bir ücretse ve içeriği de doluysa verilir aslında, Acun'a güveniyorum. :D
Maximum 20TL olur gibi geliyor bana, daha fazla olursa da verilmez o kadar para. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Tahmin ediyordum son zamanlarda baya populer oldu.