Gece de dizi falan izliyor demek kiForumdan sabah 8 den sonra giidiyorya ozaman uyuyor işte
Gece de dizi falan izliyor demek kiForumdan sabah 8 den sonra giidiyorya ozaman uyuyor işte
Bir haltlar karıştırıyor bu aralar bence ama bakalımGece de dizi falan izliyor demek ki
Yakında çıkar kokusuBir haltlar karıştırıyor bu aralar bence ama bakalım
Sen bilerek böyle yapıyorsun sanki
Her gün aynı şeyi yaparsan dejavu olursun tabiaha yine oldu aynısı
şu an dejavu yaşıyorumşimdi bu dejavuyu @xemrexxx @Harunnn60 @gözlemci ve alaman cahili @kerem için birde açıklamam gerekiyor, adamlar dejavuyu vuvuzela olarak anlar, kültürsüz mantarlar)
Aynen biri @Çiğdem- diğeri de 5 başlı yılan @xemrexxxEtiket gelmemiş şimdi gördüm konuyu yaa bunlar çok tatlııı
Ben sen miyim dejavunun ne olduğunu bilmiyerek farklı yönlere çalışan ve bizi bilmiyormuş gibi suçlayanaha yine oldu aynısı
şu an dejavu yaşıyorumşimdi bu dejavuyu @xemrexxx @Harunnn60 @gözlemci ve alaman cahili @kerem için birde açıklamam gerekiyor, adamlar dejavuyu vuvuzela olarak anlar, kültürsüz mantarlar)
aha yine oldu aynısı
@destere içinden Yamaç çıktı ayoll 😱😱😱 @xemrexxx @MasacRE- @Forumdash @S.G.A.T.Her gün aynı şeyi yaparsan dejavu olursun tabi
Anlamadım
cümlen bir türlü bitmeyecekmiş gibi duruyordu
ıyyy anlayışı kıt şeyAnlamadım
ben olsam hiç açıklamazdım
neyseki bu sefer vuvuzela yaşamadımHer gün aynı şeyi yaparsan dejavu olursun tabi
@Forumdash a resim atıyorum hala anlayamamış beni geçti bu aralarcümlen bir türlü bitmeyecekmiş gibi duruyorduzaten bitmemişte? sonucu okuyucuya bırakmışsın)
suçlayan ....... sıra dağlar ne güzel ağlar
suçlayan ...... bakışların beni benden aldı
suçlayan ..... sözlerin ah sıpa gözlerin ....)
yani cümleyi istediğin gibi bitir bu tarzı sevdim ben
ıyyy anlayışı kıt şey
ben olsam hiç açıklamazdımtembel forumdash yukardaki mesajları erinip okuyamamış seni yormuş boşu boşuna)
neyseki bu sefer vuvuzela yaşamadım
Hiç gelmeyince öyle oluyor tabicümlen bir türlü bitmeyecekmiş gibi duruyorduzaten bitmemişte? sonucu okuyucuya bırakmışsın)
suçlayan ....... sıra dağlar ne güzel ağlar
suçlayan ...... bakışların beni benden aldı
suçlayan ..... sözlerin ah sıpa gözlerin ....)
yani cümleyi istediğin gibi bitir bu tarzı sevdim ben
ıyyy anlayışı kıt şey
ben olsam hiç açıklamazdımtembel forumdash yukardaki mesajları erinip okuyamamış seni yormuş boşu boşuna)
neyseki bu sefer vuvuzela yaşamadım
black dizisinden sonra insanın beyninde yavaşlama oluyor banada olmuştu@Forumdash a resim atıyorum hala anlayamamış beni geçti bu aralar
geldikte noldu eski püskü şey, bari bir çay ısmarlayaydınHiç gelmeyince öyle oluyor tabi
Aaa doğru sen bu saatde gelmezdin hayırdırblack dizisinden sonra insanın beyninde yavaşlama oluyor banada olmuştubir kaç gün sonra kendine gelir @Forumdash
geldikte noldu eski püskü şey, bari bir çay ısmarlayaydın
black dizisinden sonra insanın beyninde yavaşlama oluyor banada olmuştubir kaç gün sonra kendine gelir @Forumdash
geldikte noldu eski püskü şey, bari bir çay ısmarlayaydın
Ben gittikten sonra geliyorsun nasıl ısmarlıyım
Aaa yok bu sefer suçu yok @destere ninBen gittikten sonra geliyorsun nasıl ısmarlıyım
Hep benim olmadığım zamanları bulur zaten gelmek içinAaa yok bu sefer suçu yok @destere ninOğlan dün gece geldi ama sen yoktun eskici bey kaçırdın@Forumdash
Ben yakaladım neyse kiHep benim olmadığım zamanları bulur zaten gelmek için
İyi bari sonunda denk gelmişsinizBen yakaladım neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?