Sinema Kolpaçino Kumar Sahnesi

Müthiş bir sahnedir. Ekrem abinin tam silahı çekerken sigaradan son fırt çekmesi Cem Yılmaz'ın "herif sigaradan gitti usta" repliğini akıllara getirir.

Ayrıca moralim bozukken Kolpaçino Bomba filminden şu sahneyi de izlerim
+18

Reactions: Dosi
52. Saniye den sonra

@xdragxx 'benim kumarım burda biter' diyordu hep. Demek ki burdanmış

Ya ben düne kadar bu akıyor maşallah görselini hep Kurtlar Vadisi'nden sanıyordum
@MasacRE @MEnes @Araf
Kurtlar Vadisi'nde de Abidin karakterini oynuyordu 2003-2005 döneminde, ondan aklında kalmış olabilir.
Ben de kumarım burada biter diyordum ayrıca öyle bir cümle ki izleyene bağımlılık yapıyor 😱

Reactions: Dosi
Oradaki karakterin Kurtlar Vadisi'nde oynamasından kaynaklanıyordur.

Kurtlar Vadisi'nde de Abidin karakterini oynuyordu 2003-2005 döneminde, ondan aklında kalmış olabilir.
Ben de kumarım burada biter diyordum ayrıca öyle bir cümle ki izleyene bağımlılık yapıyor 😱
Yo KVP'de hiç izlemedim. Hiç hakim değilim. Niye öyle bir izlenim edindim bilmiyorum

Lise hayatımızda normal cümle kurmak yerine Kolpaçino cümleleri kurardık öyle bir film

Herkes niye avatarını Kolpacino yapmış
@xdragxx ve @Tolstoyevski niye yapmıştı hatırlamıyorum ama yaptıklarında Tols bana filmi önermişti ve ben forumda Ekrem Abi'in görselini genelde paylaşıyordum hangi film ve karakter olduğunu bilmeden
Filmi izleyince geçici süreliğine bana da Ekrem olmak kaldı

@Sherlock 'ta Özgürmüş galiba ama o yapmadı nedense

Bu KVP değil, KV karakteri. İlk 97 bölümlük versiyonunda oynamış, diğer versiyonlarda oynamamıştır. Düzeltme yapayım.
İşte gör, aradaki farkı bilmeyecek kadar hakim değilim

Reactions: Araf