'Kolpaçino' Devam Filmiyle Geliyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1428495201.jpg

Şafak Sezer ile neredeyse bütünleşen Kolpaçino serisinin yeni halkası olan Kolpaçino 3 Devre'nin çekimlerine Haziran ayında başlanacak ve aynı kadroyla yola devam edilecek.

Yeni filmde Hüseyin Kağıt, Ferdi Kurtuldu ve Melis Tuğba Türk gibi isimlerde yer alacak. Filmin başrolünü oynayan Şafak Sezer ayrıca devam filminin yönetmenliğini de üstleniyor.

Serinin 29 Ekim 2009'da seyirciyle buluşan ilk filmi Kolpaçino 457 bin 687, 11 Mart 2011'de gösterime çıkan Kolpaçino Bomba ise toplam 736 bin 320 kişilik gişe yapmıştı.

İşte bu! Daha önce de demiştim, şahsım adına sadece son yılların değil, gelmiş geçmiş en iyi Türk absürt komedi filmi Kolpaçino'dur. 1 ve 2 yi ayırmıyorum. Üçüncü film de umarım ilk iki gibi efsane olur.

Bu adamlar devlet tarafından desteklenmeli çünkü Türk Sineması böyle filmler sayesinde ilerleyebilir.

2006'dan sonra ilk defa bir Türk yapımı filmi sinemada izlemiş olacağım böylelikle. :)

Türk sinemasının G.O.R.A'yla birlikte en iyi komedi filmlerinden biri. Hele özellikle ilk filmdeki replikler mükemmeldi. İlk filmi Guy Ritchie görse ayakta alkışlardı bence.

İşte bu! Daha önce de demiştim, şahsım adına sadece son yılların değil, gelmiş geçmiş en iyi Türk absürt komedi filmi Kolpaçino'dur. 1 ve 2 yi ayırmıyorum. Üçüncü film de umarım ilk iki gibi efsane olur.

Bu adamlar devlet tarafından desteklenmeli çünkü Türk Sineması böyle filmler sayesinde ilerleyebilir.

2006'dan sonra ilk defa bir Türk yapımı filmi sinemada izlemiş olacağım böylelikle. :)
2006'da neyi izledin ? :D

2`cisini izlemiştim.Güldürmemişti beni açıkçası.Yine de gişede yüksek rakamlara ulaşır:)

ilk filmini izlemiştim sadece çok başarılı bir filmdi ama 2.serisine bakmadım nedense :F:F:F