- Reaksiyon puanı
- 19,178
- Puanı
- 1,060
Arada bira içerim o kadarAlkol, içki vs
Arada bira içerim o kadarAlkol, içki vs
Beni çok zorlayan oldu iç diye sonunda bende alıştımArada bira içerim o kadarİçkiye alıştıracak bi arkadaşım olmadı ya kendim de alışamıyorum geçen Rüzgargülüne sordum hangisinden başlanır diye ama bi başlayamadım 😱
Arkadaşların zararsız temizdir demekki
Onlar içiyorArkadaşların zararsız temizdir demekki
İçkiyi zenginler çok daha fazla içer onlar tek tük mü içiyorOnlar içiyor
Benim fakir arkadaşım yokkiİçkiyi zenginler çok daha fazla içer onlar tek tük mü içiyor
Sigaraya da zam geliyormuş bıkmadılar.sss @Çiğdem-Benim fakir arkadaşım yokkiGittiğim okul özel olunca öyle oluyor
Come to Cyprus.İçki ve sigara ucuzSigaraya da zam geliyormuş bıkmadılar.sss @Çiğdem-
Sigara candır be kötü günlerde hep yanındaCome to Cyprus.İçki ve sigara ucuzSen sigara da mı içiyosun 😱
Günde kaç taneSigara candır be kötü günlerde hep yanında
Günden güne değişiyor tabide geçen hafta ortalama 5 dal içmişimdirGünde kaç tane
5 az lo yine iyi.Millet paket içiyor.Kaç yaşındaydınGünden güne değişiyor tabide geçen hafta ortalama 5 dal içmişimdir
Ben o kadar keş değilim5 az lo yine iyi.Millet paket içiyor.Kaç yaşındaydın
Gunde 1 paket icenler kes mi oluyorBen o kadar keş değilim
Come to Cyprus.İçki ve sigara ucuzSen sigara da mı içiyosun 😱
adam param yok diye eve ekmek götürmüyor ama sigaraya parayı buluyor geçenlerde alışveriş yaparken gördüm bakkalda 2 şişe içki aldı 90 tl falan vardı yazık yaniSigaraya da zam geliyormuş bıkmadılar.sss @Çiğdem-
Bağımlılık oyle bir sey isteadam param yok diye eve ekmek götürmüyor ama sigaraya parayı buluyor geçenlerde alışveriş yaparken gördüm bakkalda 2 şişe içki aldı 90 tl falan vardı yazık yani
senin avatarına noldu cnm böyle çıplak kalmışsınBağımlılık oyle bir sey iste
Sanada alim bir paket yudumlaadam param yok diye eve ekmek götürmüyor ama sigaraya parayı buluyor geçenlerde alışveriş yaparken gördüm bakkalda 2 şişe içki aldı 90 tl falan vardı yazık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?