Yeme-İçme Kokoreç

Yemekten korktuğum bir kaç şeyden biri.Çok tırsıyorum hatta kokusu bile kötü yapıyor.

En güzeli seyyardaki kokoreçlerdir ama iyisini bulmak da her zaman mümkün olmuyor

Ankaralılar çiftlik kokoreciiii yeaaaaaaaaaaa der ama o da külliyen yalandır. Kokoreç dediğin dişe gelecek çiftlik kokoreci bildiğin kıyma gibidir

Eskiden hiç sevmediğim ama 1-2 sene önce de nedense çok sevmeye başladığım ekmek arası yiyecek.

Eskiden sokak lezzetiydi şimdilerde lüks oldu.
Hiç sorma geçen Getiryemek'ten sipariş edeyim dedim, Üç çeyrek İzmir kokoreç olmuş 50 tl. şu an daha da zamlanmıştır... İndirimle filan 30'a getiriyoruz da, o bile pahalı aslında...

Reactions: xdragxx
Hiç sorma geçen Getiryemek'ten sipariş edeyim dedim, Üç çeyrek İzmir kokoreç olmuş 50 tl. şu an daha da zamlanmıştır... İndirimle filan 30'a getiriyoruz da, o bile pahalı aslında...
Ya öyle yerlerden sipariş edemiyorum ben. Sıcak sıcak yemem lazım soğuyunca tadı kaçıyor.
------

Seneye listemde
umarım severim
Çiftlik derlerse kabul etme çiftlik tamamen abartı. Üstüne kokoreçleri kıyma gibi yapıyorlar.
Şampiyon kokoreçe git mutlaka. Bahçelide falan şubesi var ve iri kıyım söyle.

Seversin seversin, sevmek zorundasın aksi teklif edilemez
Şaka bir yana senin damak zevkini bildiğim için her türlü seversin, işkembe seven birisinin sevmeme şansı düşük
TR'de çok dışarda yiyen biri değilim ama bu sene duruma bakacağım. Haftada bir keyif günü olarak seçebilirim tabi ailemle tek başıma kalabilirsem

Ama bunu muhakkak deneyeceğim.
------

Oralara yolum düşmez sanmıyorum

Zaten sıcak geliyor, ha mekandan yemişsin ha eve getirmişler

Reactions: xdragxx