Vay vay vay, çocuktum o zamanlar. Saf ve masumdum. Artık değiştim... En sevdiğim üçüncü şeydir kokoreç.Tavuk dönerden sonra en sevdiğim şeydir kokoreç
Bir ara tatmayı çok istemiştim ama nasip olmadı. Sonra beni vazgeçirdiler
Hiç sorma geçen Getiryemek'ten sipariş edeyim dedim, Üç çeyrek İzmir kokoreç olmuş 50 tl. şu an daha da zamlanmıştır... İndirimle filan 30'a getiriyoruz da, o bile pahalı aslında...Eskiden sokak lezzetiydi şimdilerde lüks oldu.
Seneye listemde umarım severimMutlaka İri Kıyım İzmir Kokoreç'ten ye, daha iri ve lezzetli oluyor enfes bir şey off canım çekti sana yazarken bile
Seversin seversin, sevmek zorundasın aksi teklif edilemez Şaka bir yana senin damak zevkini bildiğim için her türlü seversin, işkembe seven birisinin sevmeme şansı düşükSeneye listemde umarım severim
Ya öyle yerlerden sipariş edemiyorum ben. Sıcak sıcak yemem lazım soğuyunca tadı kaçıyor.Hiç sorma geçen Getiryemek'ten sipariş edeyim dedim, Üç çeyrek İzmir kokoreç olmuş 50 tl. şu an daha da zamlanmıştır... İndirimle filan 30'a getiriyoruz da, o bile pahalı aslında...
Çiftlik derlerse kabul etme çiftlik tamamen abartı. Üstüne kokoreçleri kıyma gibi yapıyorlar.Seneye listemde umarım severim
TR'de çok dışarda yiyen biri değilim ama bu sene duruma bakacağım. Haftada bir keyif günü olarak seçebilirim tabi ailemle tek başıma kalabilirsemSeversin seversin, sevmek zorundasın aksi teklif edilemez Şaka bir yana senin damak zevkini bildiğim için her türlü seversin, işkembe seven birisinin sevmeme şansı düşük
Oralara yolum düşmez sanmıyorumYa öyle yerlerden sipariş edemiyorum ben. Sıcak sıcak yemem lazım soğuyunca tadı kaçıyor.
------
Çiftlik derlerse kabul etme çiftlik tamamen abartı. Üstüne kokoreçleri kıyma gibi yapıyorlar.
Şampiyon kokoreçe git mutlaka. Bahçelide falan şubesi var ve iri kıyım söyle.
Zaten sıcak geliyor, ha mekandan yemişsin ha eve getirmişlerYa öyle yerlerden sipariş edemiyorum ben. Sıcak sıcak yemem lazım soğuyunca tadı kaçıyor.
------
Çiftlik derlerse kabul etme çiftlik tamamen abartı. Üstüne kokoreçleri kıyma gibi yapıyorlar.
Şampiyon kokoreçe git mutlaka. Bahçelide falan şubesi var ve iri kıyım söyle.