NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Saçlarını sağa yatırıyordu sola yatırınca farklı olmuş
Ne yapayım en iyi bölümdü bence çok daha fazla yazardım da yoruldum
@Harunnn60

Çok güzel özetlemişsin diyecem ama olmayacak çok güzel uzun uzadıya yazmışsın
Hepsini tek tek okudum

Bence son sahne süperdi zaten Ayşenil Şamlıoğlu oyunculuğuyla göz doldurdu gerek ağlama sahnesiyle gereksede o çantayı adamın kafasına geçirşiyle on numaraydı

Aynen ya Ayşenil Şamlıoğlu 1 numara. Gülüşü de çok tatlı ya çok samimi geliyor insana
İşte Türkiyenin özlediği sıcak aile dizisi!
@gözlemci

Aynen ya Ayşenil Şamlıoğlu 1 numara. Gülüşü de çok tatlı ya çok samimi geliyor insana
İşte Türkiyenin özlediği sıcak aile dizisi!
@gözlemci
Kesinlikle tamda bu dizi bekleniyordu perşembeyede cuk oturdu
ya kadın on numaraydı o nasıl rol o ağlama sahnesinde ben bile bir ara şey oldum duygusal olduğumdan olsa gerek , çanta desen kaç kere geçirdi o çantayı, belki çekerken zorlanmışlardır bile çünkü öyle birden geldi çantayı pat pat vurdu boş bile olsa o çanta boşu bile acıtır hanii

ve çok samimi geliyor bana yumuşak kimseyi kırmaz hani annem olsa severim o derece

Arkadaşlar ilgililerine duyulur. Zaten biliyorsunuzdur bu dizi uyarlama bir dizi. My Husband Got A Family diye Güney Kore dizisinden. İzleyen oldu mu Kore versiyonunu?

Ben diziyi Pelin için izliyorum herhalde televizyonda şımarıklığın yakıştığı tek çocuk umarım sonradan bozulmaz Allah vergisi bir yetenek var bu çocukta. Gazanfer'in sahneleri de iyi dizi de sıcak bir dizi.

+1 Pelin için

Dizinin orjinaline hiç ama hiç bakmadım, bende sıcacık aile dizisi odluğu için bakıyorum ama pelin de benim için numberone 😎 Evet gazanfer de ayrı komedi, fakat Ayşenil Şamlıoğlu'nun yaptığı rol yadsınamaz...

Orjinal de ayrılık olmuyor malesef bizim dizide selen seyven ayrıldı

Fox Türkiye güney korede en cok izlenen kanalmis doğru mu)))

Hahaha

Bu dizi hakkında ne düşünüyorsun beyazsoy ?
vadiye kafa tutuyor resmen , bir başrol kaybetti hala reytingleri iyi
Pelin super otesi .. kız oynamıyor çök zeki soyledikleri yasindan buyuk ama anladigi kesin.. ayni obzgk ufalik gibi diziye 3-4 reyting katıyordur. Ha birde aile sıcak .. Dizide başka da bir şey yok konuşmaya drgmez

Pelin super otesi .. kız oynamıyor çök zeki soyledikleri yasindan buyuk ama anladigi kesin.. ayni obzgk ufalik gibi diziye 3-4 reyting katıyordur. Ha birde aile sıcak .. Dizide başka da bir şey yok konuşmaya drgmez
Sağol yorumladıgin için
aynen pelin 3-4 reyting katıyordur

Osman'dan kat kat daha iyi o çocuk da yetenek belki vardı ama sempatik gelmiyordu bana.

Ellerinize sağlık çok güzel yorumlamışsınız diziyi

Aynen birşey oldu mu hepsi birden çekirge sürüsü gibi Yonca'nın üzerine üşüşüyordular

Şeniz ve fulden ikiside sinir bozucu karakterler ikisi de birbirinden uyuz hangisi daha uyuz diye düşündüm ama karar veremedim ikisi de birbirinden beter
Yeşim Salkım Huzur Sokağı dizisini de batırmıştı ...

Dizi gerçekten sıcak bir aile dizisi ...
Son birkaç bölümünü izleyemedim ama Engin de can sıkıcı olmaya başlamıştı
Fisun muydu neydi kilolu birşey çok yapmacık boyalı bebek gibi

Böyle dizilerde moral bozan karakterler olunca kimi insanlar diziyi bırakıyorlar
Mesala KARAGÜL moral bozan oyuncu pek yok , dehşet heyecan ve sürekli bağırma çağırma süperrr böyle dizilerle gelsinler bakalım diziler hemen yayından kalkıyor mu

Fulden. Yok ya bende bu bölümden sonra denk geldikçe izlerim güzel oldu dizi

Karagül hep aynı olaylar be sıktı

Kesin evindeki resimleri almıştır çakma Ergin.