NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,580
Puanı
910
27525441.jpg
Kocamın Ailesi bu akşam 19.45'de FOX TV'de başlıyor. Diziyle ilgili yorumlar bu konu altında yapılabilir.

Not: İlk mesaj daha sonra düzenlenecektir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yıldız Kültür için biraz bakabilirim, fragmanları fena değidi.

@darksaal yanlız "FOX'da" değil, "FOX'ta" olacaktı. :X

Senarist kupa ile millet konuşur diye yazmış 10 dakika oyuncular kupayı tuttu ama içi boş birinin içinde kaşık unutmuşlardı)))

Dizi şu an çok güzel ilerliyor. :) :) En çok o küçük kızı beğendim. :bhr: Çok tatlı, maşallah. :bhr:

Dizi hakkında Twitter'dan yorumlar;

1. @kupakizi39 48 sn. Kocamın Ailesi dizisindeki Pelin der susarım.
    1. Kardelen@Bir_Kardelen 4 dk. #KocamınAilesi bu dizi muhtesem:)
      1. ranini®@raninimanini 4 dk. Gerçeği duymak ister misiniz, bilemedim amma #KocamınAilesi DEV KÖTÜ olmuş. Tutacak yeri yok. BU işi Şafak Bal'ın çektiğine İNANAMADIM.
        1. KELEBEK@Bir__Kelebek 4 dk. #KocamınAilesi ni seyrederken nasıl iftar yaptım bilmem:)
          1. ♥∞Democan∞Akmel∞♥@EkocanveDemetis 5 dk. Ya bu #kocamınailesi süper
            263a.png

1. @kupakizi39 48 sn. Kocamın Ailesi dizisindeki Pelin der susarım.
      1. ranini®@raninimanini 4 dk. Gerçeği duymak ister misiniz, bilemedim amma #KocamınAilesi DEV KÖTÜ olmuş. Tutacak yeri yok. BU işi Şafak Bal'ın çektiğine İNANAMADIM.
        1. KELEBEK@Bir__Kelebek 4 dk. #KocamınAilesi ni seyrederken nasıl iftar yaptım bilmem:)
            263a.png
Ranini her zamanki gibi haklı:ok: Hiç olmamış bu dizi.. Ruhumun Aynası süper olacak ama :)

1. ㄨ ‏@kupakizi39 48 sn. Kocamın Ailesi dizisindeki Pelin der susarım.
            263a.png

Ranini her zamanki gibi haklı:ok: Hiç olmamış bu dizi.. Ruhumun Aynası süper olacak ama :)
Hiçte bile bence, haklı değil yani.. Dizi çok samimi ve çok güzel. Sonradan açıldı. Sonuna kadar izleyin de öyle karar verin bence arkadaşlar. Bu dizi kaçmaz. :) :)

Dizinin senaristi Yedi Numara'nın Rüya'sı Nuray Uslu'ymuş. 😱

Sonlara doğru açıldı dizi keşke bölüm sonuna kadar uzatmasaymış tanışmayı. :(

Yönetmen de 2. bölümde değişiyormuş görüntü kalitesi yükselir umarım.