Kobane Protestoları Bir Dizinin Sonu Oldu

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
FOX TV'de yayınlanan başrollerini Tarık Pabuççuoğlu, Arif Erkin, İlker Aksum'un paylaştığı Kadim Dostum dizisi yayından kaldırıldı. Dizinin Mardin'de yaşanan Kobane protestolarından dolayı yayından kaldırıldığı söyleniyor. İddiaya göre oyuncular ve set çalışanları bir otelde 1 hafta boyunca mahsur kaldılar. Bunun üzerine sete giden Mardin Artuklu Belediye Başkanı Sevinç Bozan bu olaylardan ötürü üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Kadim Dostum 9. bölümüyle ekranlara veda edecek.

.
Kadim-Dostum-6.b%C3%B6l%C3%BCm-fragman-izle.jpg

Son düzenleme:
FOX TV'de yayınlanan başrollerini Tarık Pabuççuoğlu, Arif Erkin, İlker Aksum'un paylaştığı Kadim Dostum dizisi yayından kaldırıldı. Dizinin Mardin'de yaşanan Kobane protestolarından dolayı yayından kaldırıldığı söyleniyor. İddiaya göre oyuncular ve set çalışanları bir otelde 1 hafta boyunca mahsur kaldılar. Bunun üzerine sete giden Mardin Artuklu Belediye Başkanı Sevinç Bozan bu olaylardan ötürü üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Kadim Dostum 9. bölümüyle ekranlara veda edecek.
Konuna resim ekle

sira:
gultepe
kalp hirsizi
kaçak
arka sokaklar
sil baştan
ah neriman
kara para aşk
uç arkadaş
bugunun saraylisi
kurt seyit
yilanlarin ocu
aramizda kalsin
Yedikule Hayat Yokuşu
hayat agaci
final yapanlar:
aşktan kaçilmaz
hicran
kadim dostum

bana artik hicran de bu hafta pazar 22.15 4.bolum final yapiyor(b)
listedikilerden trt dizileri final yapmaz bence :)
kss 39 bölümlük anlaşması varimiş
yılanları öcü show adına çok iyi gidiyi
aramızda kalsın da bitmez bence geçen sene kötüyken star bitirmedi

liste her sefer update oluyor, ama mesela
- trt bu sezon butun dizilerle 6 bolumluk anlaşma yapmiş, ilginÇ
- kss (kurt seyit mi?) kanalin ortalamasini baya indiriyor
- yilanlarin ocu yine iyi sayimaz 3/4le devami garanti degil, bu yuzden listede.
- aramizda kalsin bu haftaki reytingi yine alirsa, listede tabiki olmaz.
note: sadece devamlari garantide olmayanlar bu listede.

Oya Doğan çarşamba günkü yazısında TRT dizilerle sadece 6 bölümlük anlaşma yapıyor demiş. Yani istenilen oranlar alınamayınca TRT dizileri de bitebilir.

Hala yeni bölüm diyor ama fragmanda.
belli olmayan nedenle kanalD kurtulmak istiyor, posta gaztesindekilerin iddiasi,
- yapimci yeni kanal ariyor
- kanal bulunmazsa finalsiz final yapar, vicdan dizisi gibi.

Oya Doğan çarşamba günkü yazısında TRT dizilerle sadece 6 bölümlük anlaşma yapıyor demiş. Yani istenilen oranlar alınamayınca TRT dizileri de bitebilir.
bende cevada belirtim, aynen oyle, trt artik guvenli/rahat olma halinden çikti, yeni patron sabirsiz çikti.

Alakasi yok dizi 8-9 reyting alsaydı Biter miydi ? Reytingleri berbattı ve bitti.

Reytingtendir o. Hem dizi yayından kaldırıldıysa 9. bölümde nasıl bitebilir? Dizinin daha bu hafta 6. bölümü yayınlandı çünkü... (b)

Reytingleri kötüydü zaten biterdi yakında bu olay olmasaydı

Reytingtendir o. Hem dizi yayından kaldırıldıysa 9. bölümde nasıl bitebilir? Dizinin daha bu hafta 6. bölümü yayınlandı çünkü... (b)
Şu anda 9 bölüm çekmişlerdir, o açıdan. Elde kalan stok bölümler var yani. Fox, kalan bölümleri de yayınlar ve bitirir ya da hiç yayınlamaz. Genelde ne olursa olsun Fox, kalan bölümleri de yayınlıyor. :)

Şu anda 9 bölüm çekmişlerdir, o açıdan. Elde kalan stok bölümler var yani. Fox, kalan bölümleri de yayınlar ve bitirir ya da hiç yayınlamaz. Genelde ne olursa olsun Fox, kalan bölümleri de yayınlıyor. :)
Evet, aklıma gelmedi... Belki hiç yayınlamaz, çünkü Günahkar gelecek daha... :)

Evet, aklıma gelmedi... Belki hiç yayınlamaz, çünkü Günahkar gelecek daha... :)
Sadece PT yok ki. İşin içinde PT2 var, gece ve gündüz kuşakları var. Hiç olmazsa, gelecek aylarda bile yayınlanabilir. Her türlü yayınlar Fox. Bu protesto olayını kaale almazsa yayınlar tabi. :)

Sadece PT yok ki. İşin içinde PT2 var, gece ve gündüz kuşakları var. Hiç olmazsa, gelecek aylarda bile yayınlanabilir. Her türlü yayınlar Fox. Bu protesto olayını kaale almazsa yayınlar tabi. :)
Gece veya gündüz kuşağı olmaz da, 23.30 civarı olacağı kesin zaten... :)