nasil oluyor ki bu? pc ye de aliskin degilim ki. Sakin bir zamanimda denerim@Dosi hazır PC'deyken göster bakalım yeteneğini
nasil oluyor ki bu? pc ye de aliskin degilim ki. Sakin bir zamanimda denerim
türkce klavyesi degil bu ordan kaybederimTyping Test English - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.com
Şuradan kelimeleri yazacaksın ve boşluğa bastıkça yeni kelime gelecek, 1 dakika içinde ne kadar hızlı ve doğru olduğuna göre bir puan alacaksın
Ekli dosyayı görüntüle 102623
Türkçede 81'e çıktım gelişme var hiç değilseİngilizceyi de birazdan denerim
O yüzden İngilizce metin olanını attım iştetürkce klavyesi degil bu ordan kaybederim
iyi degilim 😱 ingilizce 38, isvcecce 42 ciktimO yüzden İngilizce metin olanını attım işteİngilizce metinler var, bahane istemem
Ama zamana karşı yarış olduğu için insan panik yapıyor, sonlara doğru heyecanlanıyor geri sayım yüzünden
Buna göre fena değil.
Normaldir sen nadiren PC kullanıyorsun narin ellerle iyi bile yineiyi degilim 😱 ingilizce 38, isvcecce 42 ciktimama ben Pc'yi artik cok kullanmiyorum arti sadece 2 parmak ile yazmaktayim
bir zamanlar hem telefonda konusup hemde söylenenleri hizlida not ediyorduk is yerinde. paslandik zamanla
1 ay icinde Pc yi en fazla 10 gün ve günlük 1 saat ya kullandim ya kullanmadim.Normaldir sen nadiren PC kullanıyorsun narin ellerle iyi bile yineBir süre sürekli kullansan rahat hızın iki katına çıkar ama çok da gerekli bir şey değil meslek zorunluluğu değilse yani
Senin eski PC zamanlarını hatırlıyorum o vakitler daha bir hızlı olurdun doğal olarak, video bile hazırladığın oluyordu neticede
galiba varmis. Baksana bizim iki katini yapanlar olmusTürkçe 57, İngilizce 47. 😡 10 parmak kullanıp kullanmamakla alakası var mı gerçekten bunun? 😡
62 yaptım şimdi de. 😡 10 parmak öğrenip geleyim de görsünler günlerini. 😡galiba varmis. Baksana bizim iki katini yapanlar olmus
Türkçede 81 iken İngilizcede 61 yapabildim 😱 @Dosi İngilizce daha kolay olur sanıyordum, olmadı.Typing Test English - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.com
Şuradan kelimeleri yazacaksın ve boşluğa bastıkça yeni kelime gelecek, 1 dakika içinde ne kadar hızlı ve doğru olduğuna göre bir puan alacaksın
Ekli dosyayı görüntüle 102623
Türkçede 81'e çıktım gelişme var hiç değilseİngilizceyi de birazdan denerim
ben sadece bir kere denedim. Ugrasamam62 yaptım şimdi de. 😡 10 parmak öğrenip geleyim de görsünler günlerini. 😡
niye ingilizce daha kolay olsun? hangi dile hakimsen o dil daha iyi olur cunku ekrana bakarken bir kac kelimeyti ayni anda hafizandan tutuyorsun eger klavyeye bakarak yazan biriysen. Misal simdi ben bu yaziyi o testi yapmanin iki kati daha hizli yazan biriyim. Burda bazi isimler bence dürüst davranmadi cunku bazen bir cevap yazdiklarinda baya uzun süruyor yorumlarini bitirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?